YLE ja URHOtv yhteistyöhön jääkiekon ja jalkapallon MM-kisoissa
5.5.2010 11:25 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry YLE ja URHOtv yhteistyöhön jääkiekon ja jalkapallon MM-kisoissa

YLE ja URHOtv ovat solmineet yhteistyösopimuksen jääkiekon MM-kisoista 2010-2011 ja jalkapallon MM-kisoista 2010.

Yleisradio lähettää jääkiekon ja jalkapallon MM-kisat tänäkin vuonna entisessä laajuudessaan suorana ilman mitään lisämaksuja.

Sopimus antaa myös URHOtv:lle oikeuden näyttää kaikki ottelut suorina niin jääkiekon MM-kisoista 2010 ja 2011 kuin jalkapallon MM-kisoistakin 2010.

- YLEn strategian mukaista on hakea kumppanuuksia. Jo aiemmin on tehty sopimus siitä, että jääkiekon ja jalkapallon MM-kisat näkyvät HD-lähetyksinä useiden eri operaattoreiden välittäminä. Yhteistyö URHOtv:n kanssa keventää yhtiössä urheilusopimusten rahoituspaineita. YLE pyrkii jatkossakin yhteistyöhön eri toimijoiden kanssa, sanoo ohjelmistoaluejohtaja Atte Jääskeläinen Yleisradiosta.

- Yleisradio on meille strateginen ja tärkeä yhteistyökumppani monellakin tavalla. Olemme tyytyväisiä saavutettuun sopimukseen, jonka myötä kanavamme sisältö vahvistuu kesän kynnyksellä suomalaisten suosimilla MM-tason urheilutapahtumilla. Olemme ainoa tv-toimija, joka näyttää kaikki MM-kiekon ja MM-jalkapallon ottelut suorina lähetyksinä, iloitsee URHOtv:n kippari Ahti Leväaho.

Osa otteluista näytetään suorina lähetyksinä URHOtv:n maksu-tv-kanavalla valtakunnallisesti. Kaikki ottelut ovat nähtävissä suorina lähetyksinä Soneran KaapeliTV:ssä ja KotiTV:ssä URHOtv Total-kanavapaketissa sekä URHO Play-web-tv palvelun kautta. URHOtv:n lähetykset pohjautuvat YLE:ltä saatavaan kansainväliseen tv-signaaliin, johon pohjautuen URHOtv tekee kaikista otteluista itsenäiset tuotannot.

Viime syksyllä toimintansa aloittanut, suomalaiseen huippu-urheiluun keskittynyt URHOtv on kasvattanut lajikirjoaan tasaisesti ja ohjelmisto kattaa nyt kaikki merkittävimmät suomalaiset joukkuelajit. Tavoitteena on olla Suomen suosituin maksullinen urheilukanava.

Kanavalla on pitkäaikaiset sopimukset jääkiekon ja jalkapallon miesten mestaruussarjojen sekä koripallon ja lentopallon miesten ja naisten pääsarjojen tv-oikeuksista. Koripallossa ja lentopallossa kanavalla on lisäksi mediaoikeudet maajoukkueiden otteluihin. URHOtv:llä on oikeudet myös F1-veneiden MM-sarjaan, autourheilun FIA GT1 MM- ja GT3 EM-sarjaan sekä EM- ja SM-rallicrossin sarjoihin.

LISÄTIETOJA:
URHOtv, toimitusjohtaja Ahti Leväaho, ahti.levaaho@urhotv.fi, 050 5810800
Yleisradio, ohjelmistoaluejohtaja Atte Jääskeläinen, atte.jaaskelainen@yle.fi, 040 5454782

URHOtv on huippu-urheilulajeihin panostava premium maksu-tv ja web-tv kanava. URHOtv:tä voi katsoa valtakunnallisesti antenni-, kaapeli-, satelliitti- ja iptv-verkkojen sekä URHO Play web-tv-palvelun välityksellä. URHOtv:tä myyvät kaikki merkittävät antenni-, kaapeli- ja satelliittioperaattorit. Lisätietoja osoitteessa www.urhotv.fi.   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat