Lontoo 2012 - kirjoittavan median akkreditoinnin ensimmäinen vaihe päättymässä
16.3.2011 9:17 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Lontoo 2012 - kirjoittavan median akkreditoinnin ensimmäinen vaihe päättymässä

Suomen kirjoittavan median kiintiöt Lontoo 2012 Olympialaisiin on jaettu suomalaisille uutistoimistoille, sanomalehdille, aikakauslehdille, lajilehdille ja internet-sivustoille. Suomen kiintiö saatujen lisäpaikkojen jälkeen on 37 toimittajaa, 3 lajikohtaista toimittajaa, 15 valokuvaajaa, 2 lajikohtaista valokuvaajaa ja 1 teknikko. Kisapaikan läheisyyden vuoksi kysyntää paikoista oli enemmän kuin viimeisimmissä Olympialaisissa Vancouverissa ja Pekingissä, ja enemmän kuin paikkoja on saatavilla.

Kirjoittavan median akkreditointiprosessi jatkuu seuraavaksi vielä kuluvan kevään aikana saatujen paikkojen vahvistamisella Suomen Olympiakomitealle sekä majoitus, rahti, rate card jne. varausten tekemisellä kisaorganisaatiolle. Suomen Olympiakomitea toimittaa ohjeistukset varausten tekemiseksi vahvistusten jälkeen.

Kirjoittavan median akkreditoinnin toinen vaihe ajoittuu vuoden 2011 loppuun marras-joulukuulle. Tällöin kerätään kisoihin lähtevien toimittajien ja kuvaajien nimet, tiedot ja passikuvat. Suomen Olympiakomiteassa nämä aineistot on oltava 5.1.2012 mennessä.

TV- ja radiokanavien toimittava nyt!


TV- ja radiokanavien akkreditoinnin hoitaa suoraan Kansainvälinen Olympiakomitea (KOK). ENR-kategorian eli non-rights holding broadcasting median akkreditointilomake on saatavilla 15.3.2011 jälkeen osoitteessac www.olympic.org/accred2012 . TV- ja radiokanavien, joilla ei ole lähetysoikeuksia, mutta haluavat raportoida kisapaikalta, tulee täyttää hakemuslomake 31.5.2011 mennessä KOK:n nettisivuston ohjeiden mukaisesti.

    
Urheilutoimittajain Liitto
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat