Golfamatöörien entinen maailman kärkipelaaja Peter Uihlein Kytäjälle
29.7.2012 8:12 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry Golfamatöörien entinen maailman kärkipelaaja Peter Uihlein Kytäjälle

Golfin amatöörien maailmanlistan ykkösenä pari vuotta sitten ollut Yhdysvaltain Peter Uihlein on kiinnostavin Kytäjän ensi viikon Challenge Tourin osakilpailuun osallistuvista golfareista.

”On hienoa, että meillä on mahdollisuus nähdä Suomessa tämä kovaa vauhtia kohti maailman huippua nousemassa oleva nuori ammattilaispelaaja”, kommentoi Finnish Challengen promoottori Petri Peltoniemi.

Peter Uihlein, 22, voitti vuonna 2010 U.S. Amateurin ja hän on edustanut Yhdysvaltoja Walker cupissa peräti kahdesti, vuosina 2009 ja 2011.

Uihlein pelaa nyt ensimmäistä vuottaan ammattilaisena. Silti hän on pelannut jo kolmessa major-turnauksessa. Viime vuoden Open Championship meni häneltä todella lupaavasti, sillä hän sijoittui amatöörinä hienosti jaetulle 48. sijalle.

Tällä hetkellä Challenge Tourilta vauhtia hakeva Uihlein saavutti viime viikolla Italiassa uransa parhaan CT-sijoituksen oltuaan jaetulla kymmenennellä tilalla. Hän voitti Mikko Korhosen yhdellä lyönnillä, mutta hävisi kolmanneksi sijoittuneelle Roope Kakolle neljä lyöntiä.

Kytäjän Finnish Challenge pelataan 2.-5.8.2012. Kilpailuun osallistuu pelaajia 27 eri maasta.

Lisätietoja:

www.golf.fi

www.finnishchallenge.fi

--
Ystävällisin terveisin - With kind regards,


Kalle Virtapohja

Viestintäjohtaja – Director, Communications
Suomen Golfliitto - Finnish Golf Union
Radiokatu 20
00093 SLU
kalle.virtapohja@golf.fi
+358 50 3283 593


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat