Marko Mustonen Ski Sport Finlandin toimitusjohtajaksi
5.3.2014 12:50 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Marko Mustonen Ski Sport Finlandin toimitusjohtajaksi

 

Alppi- ja freestylehiihdon lajiyhdistys Ski Sport Finland on valinnut uudeksi toimitusjohtajaksi Marko Mustosen. Mustonen on 41-vuotias helsinkiläinen ja hän on toiminut aikaisemmin Ski Sport Finlandin markkinointijohtajana.

 

Ski Sport Finlandin hallitus näki, että Mustosen pitkäaikainen kokemus ja tausta urheilujärjestössä päävalmentajana, lajijohtajana ja viimeiseksi markkinointijohtajana antaa parhaat mahdolliset edellytykset ja pohjan uudistaa alppilajeja kohti seuraavaa olympiadia.

 

– Erityisesti alppilajien markkinointia on onnistuttu kehittämään oikeaan suuntaan ja Mustosella oli hakijoista parhaat edellytykset viedä lajien markkinointia eteenpäin kohti uutta tulevaisuutta, Ski Sport Finlandin puheenjohtaja Martti Uusitalo kertaa.

– Yhdessä Ski Sport Finlandin hallituksen kanssa uusi toimitusjohtaja jatkaa strategian kehittämistä ja sen lisäksi luodaan myös edellytykset tulevien toimenpidesuunnitelmien toteuttamiselle, Uusitalo jatkoi.

 

– Olen erityisen otettu valinnasta Ski Sport Finlandin toimitusjohtajan tehtävään. Tehtävä on vaativa, moniulotteinen ja erityisen motivoiva. Olemme uuden olympiadin kynnyksellä ja lajimme ovat kasvaneet hurjasti viimeisten vuosien aikana maassamme, joka näkyy etenkin kasvaneessa lajikirjossa maajoukkuetasolla, niin alppi- kuin freestylelajeissa, Mustonen summaa.

– Näen valtavan potentiaalin alppilajeissa, mutta se on myös haaste etenkin kilpailukyvyn rakentamisen suhteen, urheilutuotettamme tulee kehittää koko ajan. Maajoukkueiden laatutason lisäksi erityisenä tavoitteena koen lasten ja nuorten harrastamisen kehittämisen eri puolella maatamme, Mustonen toteaa.

 

Ski Sport Finland tulee toimitusjohtajan lisäksi palkkaamaan urheilutoimenjohtajan, joka toimii vahvassa yhteistyössä toimitusjohtajan kanssa. Ski Sport Finlandin hallitus halusi kuitenkin Mustosen mukaan rekrytointiprosessiin, joten henkilön valinta siirtyy myöhemmälle kevääseen.

 

Lisätiedot:
Ski Sport Finland
viestintäkoordinaattori Jussi Väätäinen
jussi.vaatainen@skisport.fi
puh. 045 120 9920

 

Lähde: Ski Sport Finland -tiedotus.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat