Ski Sport Finlandin valmennusjärjestelmä ja TEAM 2018 –mediatilaisuus Helsingissä 17.9.
15.9.2014 11:14 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Ski Sport Finlandin valmennusjärjestelmä ja TEAM 2018 –mediatilaisuus Helsingissä 17.9.

 

Ski Sport Finlandin talvikauden 2014-2015 maajoukkueryhmät täydentyivät 11 urheilijalla, kun TEAM 2018 ja vammaisalppihiihdon maajoukkuevalinnat vahvistettiin. Maajoukkueisiin on valittu 44 urheilijaa, 13 eri valmennusryhmään.

 

Freestylehiihdossa joukkueet on jaettu lajeittain maajoukkueeseen ja haastajaryhmään. Alppihiihdossa jako on tehty A- ja B-maajoukkueisiin sekä uuteen tyttöjen TEAM 2018 -joukkueeseen, joka perustettiin tehostamaan nuorten naislaskijoiden nousua maailman huipulle.

 

Toimintaansa käynnistävän Team 2018 -projektin tavoitteena on ensimmäisellä kaudella rakentaa ja luoda riittävät edellytykset, jotta suomalaisen naislaskijan nouseminen maailmancupin palkintokorokkeelle on mahdollista kauteen 2018 mennessä. Projektia vetämässä ovat huippu-urheilun ja alppihiihdon ammattilaiset Jan Tuupaisen johdolla. Tuupaisen aisaparina projektin asiantuntijana toimii Tanja Poutiainen, jonka kokemusta hyödynnetään erityisesti lumileirien ja urheilijoiden mentoroinnin osalta. Valmennuksesta vastaa Bozo Jaklin, joka siirtyy tehtävään Rukan alppikoulusta.

 

Ski Sport Finlandin valmennusjärjestelmän uudistus on herättänyt runsaasti mielenkiintoa. Mediaväki on tervetullut kuulemaan lisää projekteista ja uudistuksista sekä tutustumaan alppilajien tulevaisuuden suuntaviivoihin Suomessa 17. syyskuuta 2014 klo 10.00-12.00 Helsinkiin (Mannerheimintie 1 B, Ravintola Pääpostin Savumerkki kabinetti).

 

Tilaisuudessa ovat paikalla Ski Sport Finlandin toimitusjohtaja Marko Mustonen sekä henkilöt TEAM 2018 -projektin takana eli Tanja Poutiainen ja Jan Tuupainen. Tilaisuuden aluksi käymme läpi valmennusjärjestelmän uudistukset ja sen jälkeen medialla on mahdollisuus tehdä tarkentavia haastatteluita paikalla olevien henkilöiden kanssa.

 

Ilmoittautumiset: www.skisport.fi/medialle/ilmoittaudu/ tai sähköpostitse media@skisport.fi.

 

Ski Sport Finland -maajoukkueet:

Alppihiihto www.skisport.fi/alppihiihto/urheilijat/valmennusryhmat
Freestyle www.skisport.fi/freestyle/urheilijat/valmennusryhmat

 

Lisätiedot: tuottaja Jussi Väätäinen, jussi.vaatainen@skisport.fi, puh. 045 120 9920.

www.skisport.fi
www.facebook.com/skisportfinland
www.twitter.com/skisportfinland
www.vimeo.com/skisportfinland
www.instagram.com/skisportfinland

 

Ski Sport Finland -mediapankki: www.skisport.fi/mediapankki.

 

Lähde: Ski Sport Finlandin tiedotus.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat