Akkreditointi Ruka Nordic maailmancup-tapahtumaan Rukalla 28.-30.11.
26.9.2014 17:13 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Akkreditointi Ruka Nordic maailmancup-tapahtumaan Rukalla 28.-30.11.

 

Järjestyksessään 13. Ruka Nordic kokoaa kaikki pohjoismaiset lajit samalle hiihtostadionille 28.-30. marraskuuta 2014 aivan Rukan kylän ytimeen. Pitkän viikonlopun aikana, joka alkaa jo mäkikarsinnalla torstaina, samalla stadionilla kilpaillaan kymmenessä maailmancupin osakilpailussa. Akkreditointi maailmancup-tapahtumaan on avattu.

 

Kirjoittava media ja valokuvaajat

 

“FIS season accreditation” on voimassa Rukalla. Kirjaudu FIS:in järjestelmään ja valitse oikea kilpailupaikka. Lomakkeella www.rukanordic.com > Media > Akkreditointi. Lisätiedot: mediapäällikkö Soili Hirvonen, soili.hirvonen@source.fi.

 

TV, radio ja web-toimitukset

 

Kansallisten ja kansainvälisten TV-yhtiöiden, radioiden, tuotanto- ja web-toimitusyhtiöiden tulee lähettää akkreditointipyyntö TV- ja multimediaoikeuksien haltija Infront Italylle 7.11. mennessä. Oikeuksien päälliköt Filip Grabowski (filip.grabowski@infrontsports.com) ja Lorenzo Pala (lorenzo.pala@infrontsports.com).

 

Majoitus

 

Holiday Club Kuusamon Tropiikista on varattu kiintiömäärä huoneita median edustajien majoitukseen. Majoitustarpeesta voi ilmoittaa akkreditointilomakkeella, jonka voi täyttää osoitteessa www.rukanordic.com/media/media-accreditation. Huom! Majoituksen viimeinen varauspäivä on 31.10. Lisätiedot: Paula Pellikka, paula.pellikka@lomarengas.fi.

 

Kilpailuohjelma: www.rukanordic.com/ohjelma.

 

Lisätiedot: mediapäällikkö Soili Hirvonen, puh. 0400 837 583, soili.hirvonen@source.fi.


www.rukanordic.com
www.facebook.com/rukanordic
www.vimeo.com/rukanordic
Twitter, Instagram: @RukaNordic #RukaNordic

 

Lähde: Ruka Nordic -tiedotus.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat