Kumpi treenaa kovempaa, hevonen vai ihminen? Kriterium-ravipäivä Tampereella 4.10.
26.9.2014 17:41 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Kumpi treenaa kovempaa, hevonen vai ihminen? Kriterium-ravipäivä Tampereella 4.10.

 

Miten hevosurheilija ja ihmisurheilija eroavat toisistaan? Kumpi on nopeampi, kumpi on kestävämpi? Miten valmennuksessa voi hyödyntää toisten lajien tietoja? Kriterium-ravipäivä järjestetään 4. lokakuuta 2014 Teivon Raviradalla, Tampereella.

 

Ravipäivä alkaa seminaarilla klo 11.30-13.30 Teivon raviradan Paalupaikka-ravintolassa. Paikan päällä on monipuolinen asiantuntijajoukko ja tilaisuuden juontaa entinen mäkikotka, nykyinen ravimies Toni Nieminen. Samana päivänä juostaan myös kovatasoinen Teivon Kriterium. Ravit alkavat klo 14.00.

 

Aiheesta keskustelemassa ovat ravivalmentaja Markku Nieminen, eläinlääkäri ja valmentaja Jarno Kauhanen, aitajuoksun lajivalmentaja ja huippu-urheilija Antti Haapakoski, huippu-urheilija Tommi Evilä, triathlonisti ja hevosenomistaja Henry Olander, valmennusfysiologian asiantuntijaelänlääkäri Seppo Hyyppä, eläinlääkäri, kenttäratsastaja Tanja Pehkonen ja kenttäratsastusvalmentaja Pirkko Herd. Tilaisuuden avaajana Hevosurheilun päätoimittaja Jussi Lähde.

 

Seminaarin lomassa Seppo Hyyppä esittelee Hevosopiston Tiedon siivin -projektin hevosten valmennusfysiologisia testianalyysejä ravivalmentaja Ilkka Korven kommentoimana.

 

Urheilutoimittajille on järjestettty seminaarin jälkeen tallialuekierros, jonka aikana tutustutaan Ekohepo-hevosten kuntoutuslaitokseen ja tavataan Tampereen Hevosklinikalla ME-tamma Massive Baben taustajoukot. Kierroksen jälkeen ruokailu ja Kriterium-ravipäivä.

 

Ilmoittautumiset 1.10. mennessä ja lisätiedot: Sari Torvinen, sari.torvinen@aamulehti.

 

Lähde: Kriterium-ravipäivän tiedotus.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat