Kaisa Mäkäräiselle Susirajan palkinto
25.2.2015 19:46 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry Kaisa Mäkäräiselle Susirajan palkinto

 

Susirajan Urheilutoimittajat oli näkyvästi esillä tammikuun viimeisenä perjantaina Joensuussa järjestetyssä Pohjois-Karjalan maakunnallisessa Sporttigaalassa. Susirajan jäsenistö valitsi joulukuussa joensuulaisen ampumahiihtäjän Kaisa Mäkäräisen maailmancupin kokonaiskilpailun voiton Vuoden urheiluteoksi. Palkinto jaettiin juhlallisesti Sporttigaalassa, joka kokosi Kimmeliin suuren joukon pohjoiskarjalaisia urheiluihmisiä.

 

Maaliskuussa Kontiolahdella järjestettäviin MM-kotikilpailuihin valmistautuvan Mäkäräisen puolesta palkinnon nouti hänen lähipiiriinsä kuuluva Jaana Pitkänen, joka toimii MM-kilpailujen kilpailusihteerinä. Harjoitteluun keskittyvä Mäkäräinen tervehti juhlayleisöä videon välityksellä kotoaan Joensuun Marjalasta. Susirajan Urheilutoimittajien puolesta palkinnon jakoivat puheenjohtaja Jarmo Sieviläinen ja sihteeri Jorma Summanen.

 

Susirajan Urheilutoimittajat jakoi Vuoden urheiluteko -tunnustuksen nyt seitsemännen kerran. Kaisa Mäkäräiselle palkinto oli kolmas, sillä hän sai vastaavan tunnustuksen myös vuosina 2011 ja 2012. Pohjois-Karjalan Sporttigaala on järjestetty vuodesta 2002 lähtien. Gaalalla halutaan edistää maakuntahenkeä ja nostaa esiin pohjoiskarjalaisen liikunta- ja urheilukulttuurin osaamista.

 

Lähde: Susirajan Urheilutoimittajat ry:n tiedotus.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat