Maajoukkueiden Lahti 2017 -startti Vuokatissa 25.6.
9.6.2015 10:28 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Maajoukkueiden Lahti 2017 -startti Vuokatissa 25.6.

Lahden MM-kotikisoihin on aikaa noin vuosi ja kahdeksan kuukautta. Maastohiihdon, yhdistetyn ja mäkihypyn maajoukkueilla MM-kilpailut siintävät kirkkaana mielessä. Kotikisat ovat suomalaiselle hiihtourheilulle ainutlaatuinen mahdollisuus luoda uutta urheilukulttuuria, saada uusia ystäviä ja harrastajia.

Onnistumiseen tarvitaan yhteistyötä, jota luodaan osaltaan Vuokatin Urheiluopistolla 25. kesäkuuta 2015 järjestettävässä Lahti 2017 -kotikisojen kick off -päivässä. Paikalla ovat kaikki pohjoismaisten lajien maajoukkueet. Median edustajat ovat tervetulleita seuraamaan kick off -iltapäivää ja tapaamaan urheilijoita sekä valmennusjohtoa kesäisen työnteon parissa.

Ohjelma

15.30–n.17.00 Latujen Aatelit -joukkuekisassa maajoukkueiden urheilijoita ja taustajoukkoja mm. sprinttiparkourin ja tandemhiihdon parissan
17.00–n. 18.00 Urheilijat ja taustajoukot haastateltavissa

Medialle on varattu työskentelytilaa Vuokatin Urheiluopiston päärakennuksesta (tila Rönkkö). Käytännön järjestelyjen vuoksi haastattelutoiveet tulee ilmoittaa etukäteen 23.6. mennessä: Heidi Lehikoinen, heidi@viestintapalveluheidi.fi.

Vuokatissa kilpaillaan perinteinen Vuokatin Aateli Race rullahiihdon ja juoksun yhdistävä kilpailu 23.–24.6., tervetuloa maisemiin jo silloin! Vuokattiin kannattaa myös jäädä 27.6. asti, jolloin maajoukkuekin osallistuu polkujuoksutapahtumaan (www.haastaitsesikunnolla.fi).

Lähde: Suomen Hiihtoliiton tiedotus.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat