Parempi elämä -teoksen julkistustilaisuus Helsingissä 15.10.
1.10.2015 9:49 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Parempi elämä -teoksen julkistustilaisuus Helsingissä 15.10.

Onnellisuus, hyvinvointi ja parempi elämä tarkoittavat jokaiselle hyvin erilaisia asioita. Toimittaja Mari Sainio on kirjoittanut Parempi elämä - 15 tarinaa hyvinvoinnista -kirjan. Teoksessa 15 tunnettua suomalaista kertovat tapahtumista, jotka ovat vieneet heidän elämäänsä parempaan suuntaan.

Parempi Elämä -kirjassa hyvinvoinnistaan ja elämästään kertovat: Makwan Amirkhani, Danny, Hjallis Harkimo, Saimi Hoyer, Vesa Keskinen, Paula Koivuniemi, Olli Lindholm, Antti Luusuaniemi, Jore Marjaranta, Kalle Palander, Redrama, Aira Samulin, Leo-Pekka Tähti, Jorma Uotinen ja Laura Voutilainen.

Tarinat koskettavat, hymyilyttävät ja puhuttavat. Kirjan tavoitteena on innostaa ja inspiroida suomalaisia kiinnittämään huomioita omaan elämäänsä ja auttaa löytämään iloa sekä onnellisuutta arkeen. Kirjan visuaalisista kuvista on vastannut kuvaaja Anton Sucksdorff.

Parempi elämä -teoksen julkistustilaisuus järjestetään 15. lokakuuta 2015 hotelli Kämpissä, Helsingissä (Peilisali) klo 9.30-11.00. Tilaisuudessa Mari Sainio sekä kirjan 15 henkilöä kertovat siitä, mitkä asiat ovat heidän omassa elämässään ja hyvinvoinnissaan tärkeitä.

Lisätiedot ja haastattelut: Mari Sainio, puh. 050 563 0553, mari@marisainio.fi.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Mika Nevalainen, puh. 0400 882 024, mika.nevalainen@fitra.fi.

Lähde: Fitran tiedotus.   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Marraskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat