Vuoden Urheilija -äänestys on alkanut!
14.12.2015 10:36 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Vuoden Urheilija -äänestys on alkanut!

Vuoden Urheilija -äänestys on alkanut!

Jälleen on aika summata vuoden parhaat urheilusuoritukset ja laittaa vuoden 2015 urheilijat paremmuusjärjestykseen. Anna äänesi vaikuttaa ja äänestä Vuoden Urheilijaa 2015! Äänestys on alkanut!

Vuoden Urheilija -äänestykseen voivat osallistua kaikki jäsenmaksunsa maksaneet Urheilutoimittajain Liiton ja sen paikalliskerhojen jäsenet. Vuoden Urheilija -äänestykseen voi osallistua joko sähköisellä tai paperisella äänestyslomakkeella.

Sähköinen äänestys jatkuu 7.1. saakka

Helpoin tapa on äänestää Vuoden Urheilijaa sähköisellä äänestyslomakkeella. Sivuilta löytyvät myös ehdokkaat ja äänestyssäännöt. Tällä kertaa sähköinen äänestys jatkuu vielä vuoden vaihteen jälkeenkin ja päättyy 7.1.2016 klo 24.00

Paperinen Vuoden Urheilija -äänestyslomake löytyy uusimmasta Fair Play -lehdestä. Irtileikattavan äänestyslomakkeen postimaksu on maksettu valmiiksi. Kun äänestyslomake on täytetty, taita kuponki ja liitä se yhteen teippaamalla, liimalla tai niittaamalla. Näin vaalisalaisuus säilyy. Toimita paperinen äänestyslomake postin kuljetettavaksi viimeistään 31.12.2015.

Fair Play -lehden ja liiton verkkosivujen avulla äänestysohjeet ja ehdokaslistat tavoittavat kaikki äänioikeutetut.

Äänestyspalkintoina VIP-matka ja matkalahjakortteja

Tänäkin vuonna kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan upeita matkapalkintoja, joten äänestäminen todella kannattaa! Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan Event Travel Finland Oy:n lahjoittama yhden hengen VIP-matkapaketti Englannin Valioliigaotteluun kevään 2016 aikana. Ajankohdasta ja ottelusta voi sopia Event Travel Finlandin kanssa. VIP-matka sisältää lennot, majoituksen hotelliaamiaisineen sekä tietenkin ottelulipun huippupaikalle.

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan myös kaksi Viking Linen A-luokan risteilylahjakorttia Tukholmaan. Voittajat voivat sopia risteilyajankohdista Viking Linen kanssa.

Takana uusien menestyjien esiinmarssi – kuka nostaa Uuno-pokaalin Vuoden Urheilijana 2015?

Urheilutoimittajain Liitto on nimennyt Vuoden Urheilijan vuodesta 1947 alkaen. Nyt valitaan Vuoden Urheilija siis 69. kerran. Vuodesta 2008 lähtien Vuoden Urheilija on julkistettu tammikuisessa Suomen Urheilugaalassa. Viime vuonna palkinnon vei Sotshin olympialaisten maastohiihdon parisprintin kultamitalikaksikko Iivo Niskanen - Sami Jauhojärvi. Ainoastaan kerran aikaisemmin Vuoden Urheilija -titteli on jaettu kahdelle urheilijalle: ensimmäisenä vuonna (1947) Vuoden Urheilijana palkittiin Mikko Hietanen (kestävyysjuoksu) ja Lassi Parkkinen (pikaluistelu).

Vuonna 2014 voiton vei Tero Pitkämäki ja sitä ennen ykköstilaa tuulettivat naiset viisi kertaa peräkkäin: ampuja Satu Mäkelä-Nummela (2008), hiihtäjä Aino-Kaisa Saarinen (2009), suunnistaja Minna Kauppi (2010), ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen (2011) ja purjelautailija Tuuli Petäjä-Sirén (2012). Vuoden Urheilija 2015 julkistetaan Suomen

Urheilugaalassa, joka järjestetään 12. tammikuuta 2016. Onko tällä kertaa estradi ja Suomen kansa valmiina uudelle tulokkaalle: lumilautailun MM-kultamitalisti Roope Tonterille, ratakelauksen MM-kultamitalisti Amanda Kotajalle, jääkiekon NHL-mestari Teuvo Teräväinen tai painin MM-hopeamitalisti Petra Ollille?

Anna äänesi vaikuttaa ja äänestä!


Vuoden Urheilijana 2014 palkittiin maastohiihtokaksikko
Sami Jauhojärvi ja Iivo Niskanen. Kuva: Seppo Sirkka/EMG.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat