Urheilutoimittajain Liiton jäsenille liikunnan ansioristejä ja -mitaleja
7.3.2016 12:39 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Urheilutoimittajain Liiton jäsenille liikunnan ansioristejä ja -mitaleja

Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen on myöntänyt yhteensä 362 ansioristiä ja -mitalia liikuntakulttuurin ja urheilun parissa ansioituneille henkilöille. Urheilutoimittajain Liiton jäsenistä liikunnan ansioristin tai -mitalin sai liiton hakemuksen perusteella 12 jäsentä.

Kultaisia ansioristejä myönnettiin 38, ansioristejä 109, ansiomitaleja kullatuin ristein 79 ja ansiomitaleja 136 kappaletta.

– Suomalaisessa urheilu- ja liikuntakulttuurissa on pitkä vapaaehtoistyön perinne. Vapaaehtoistoiminta on keskeinen osa seurojen, alueorganisaatioiden ja valtakunnallisten liikuntaorganisaatioiden toimintaa. Nyt myönnettävillä ansioristeillä ja -mitaleilla haluamme osoittaa kiitollisuutta aktiivisesta ja arvokkaasta työstä, sanoi opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen.

Liikuntakulttuurin ja urheilun ansioristejä ja -mitaleja on jaettu vuodesta 1947. Liikunnan ja urheilun ansiomerkkejä voidaan myöntää paikallisissa urheiluseuroissa, alueellisissa liikuntajärjestöissä, valtakunnallisissa lajiliitoissa tai liikunnan kansainvälisissä tehtävissä aktiivisesti toimineelle.

Urheilutoimittajain Liiton jäsenten saamat ansioristit ja -mitalit jaetaan liiton 85-vuotisjuhlassa, joka järjestetään 5. marraskuuta 2016.

Kultainen ansioristi

Kalevi Honkanen
Asko Tanhuanpää

Ansioristi

Harri Blomqvist
Nina Jakonen
Markus Karjalainen
Esko Kähkönen
Heikki Miettinen
Riitta Närhi

Ansiomitali kultaisin ristein

Jussi Heimo

Ansiomitali

Marko Enberg
Matti Hannula
Mikko Innanen


Lähde: Opetus- ja kulttuuriministeriön tiedotus.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat