Edis Tatlin ja Eva Wahlströmin mediatreenit Helsingissä 16.3.
14.3.2016 13:26 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Edis Tatlin ja Eva Wahlströmin mediatreenit Helsingissä 16.3.

Maailmanmestari Eva Wahlströmin sekä Euroopan mestaruuttaan puolustavan Edis Tatlin valmistautumiset 18. maaliskuuta 2016 oteltaviin mestaruusotteluihin ovat sujuneet suunnitellusti. Mestarit tapaavat haastajansa ensi kerran mediatreenissä 16. maaliskuuta 2016 klo 15.00 Helsingissä (Ringside Gym, Pitäjämäki). Media pääsee seuraamaan Tatlin ja Massimiliano Ballisain sekä Wahlströmin ja Dahiana Santanan ensikohtaamista mediatreeneissä.
 
Italialainen Massimiliano Ballisai sai helmikuussa mahdollisuuden nousta EM-tittelin haastajaksi, englantilaisen Kevin Mitchellin ilmoitettua yllättäen lopettavansa nyrkkeilyuransa. Ballisai oli ehtinyt aloittaa valmistautumisen toiseen otteluiltaan, joten mies on nousemassa mestaruuskehään erityisen motivoituneena ja hyvässä kunnossa. Mestaruuttaan puolustavalle Edis Tatlille tämä sopii hyvin.
 
- Edis on saanut harjoitella terveenä ja hyvällä mielellä. Ruddy Encarnacionin kanssa käydyt tiukat sparrit nostivat Ediksen itsevarmuutta ja huomasin, että mies on kunnossa. Noin 60-70 erää otteluharjoitusta takana on hyvä lähteä kehään kokenutta vastustajaa vastaan. Uskon, että Tatlin nopeus ja lyöntivoima on merkittävässä roolissa perjantaina, kertoo valmentaja Pekka Mäki.
 
- Jos perjantaina voitto irtoaa näyttävästi, on meillä hyvä mahdollisuus otella sarjan MM-tittelistä vielä tämän vuoden puolella. Tatli on hyvissä asemissa maailmanlistoilla ja voitto Ballisaista vain parantaa niitä, sanoo Mäki. 
 
Metro Areena Fight Night -illan panokset ovat korkeat: kaksi mestaria, kaksi mestaruutta. Illan muut nyrkkeilijät ovat paluuottelun iskevä Niklas Räsänen ja Jesse Jouhki, Nordeen Toure, Gennadi Mentsikainen, Tuomo Eronen sekä Ricardo Morales.
 
Lisätiedot: valmentaja Pekka Mäki, puh. 040 568 9939, pekka@ringsidegym.fi
www.metroareenafightnight.fi
www.ringsidegym.fi
 
Lähde: Metro Areena Fight Night -tiedotus.


Kuva: Photolies.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Maaliskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat