Naistoimittajien ilta triathlonin merkeissä Helsingissä 27.4.
6.4.2016 13:42 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Naistoimittajien ilta triathlonin merkeissä Helsingissä 27.4.

Naistoimittajien ilta triathlonin merkeissä Helsingissä 27.4.

Helsingin Urheilutoimittajat järjestää yhteistyössä Urheilutoimittajain Liiton kanssa naistoimittajien illan 27. huhtikuuta 2016 Helsingissä klo 18.00 alkaen (Pasilan Urheiluhalli, Radiokatu 22). Illan päävieraana on triathlonisti Kaisa Lehtonen, jonka pitkän aikavälin tavoite on voittaa Ironmanin MM-kilpailu Havaijilla vuonna 2018. HUT ja UL kutsuvat liiton naisjäsenet ja muut alalla olevat naiset yhteiseen illanviettoon!

Illan ohjelmassa on Kaisa Lehtosen alustus, jossa hän kertoo mm. triathlonistin harjoittelusta, triathlonin asemasta ja arvostuksesta, urheilijan arjesta kohti päätavoitteita, taustajoukkojen merkityksestä ja roolista, rahoituksesta ym.

Ilta jatkuu Sanomalehti Pohjalaisen urheilutoimituksen esimiehen Minna Kallasvuon puheenvuorolla, jossa käsitellään ajankohtaisia aiheita naistoimittajan arjesta. Illan päätteeksi vapaamuotoista keskustelua, verkostoitumista ja iltapalaa.

Ilmoittautumiset torstaihin 21.4. mennessä: Urheilutoimittajain Liitto, toimisto@urheilutoimittajat.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava nimi, sähköpostiosoite sekä jäsenyys (A tai B) ja paikalliskerhon nimi. Mainitsethan myös mahdollisesta erityisruokavaliosta.


Kuva: Juho Jousmäki.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat