Akkreditointiohjeet HJK-HIFK -jalkapallo-otteluun 26.5.
18.5.2016 10:13 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Akkreditointiohjeet HJK-HIFK -jalkapallo-otteluun 26.5.

Jalkapallon Stadin Derby HJK-HIFK pelataan 26. toukokuuta 2016. Akkreditointipyynnöt tulee tehdä 24.5. klo 12.00 mennessä sähköpostitse: tiedotus@hjk.fi.

Median paikkoja on rajoitetusti, joten kaikille halukkaille ei voida taata hyväksyttyä akkreditointia. HJK:lla on oikeus valita akkreditoinnin saavat henkilöt. Etusijalla ovat työvuorossa olevat toimittajat ja kuvaajat. Hyväksytty akkreditointi vahvistetaan kirjallisesti viimeistään 25.5.

Akkreditointia varten tarvitaan seuraavat tiedot:
- akkreditointia hakevan henkilön etunimi ja sukunimi
- työtehtävä
- akkreditointia hakevan henkilön edustama media

Median pelisäännöt

Median sisäänkäynti tapahtuu Sonera Stadiumin mediaovesta (Urheilukatu 5, katutaso). Ovi aukeaa poikkeuksellisesti jo klo 17.00. Myös medialle on oma turvatarkastus, joten tule ajoissa paikalle.

Työskentelytila kirjoittaville toimittajille sijaitsee omassa lehdistökatsomossa Sonera Stadiumin Yläkatsomon yhteydessä. Kuvaajille on varattu omat toimintatilat kenttätasolta. Ottelun jälkeinen mediatilaisuus järjestetään Yläkatsomon pressitilassa.

Median tulee pysyä merkatuilla työskentelyalueilla. Kuvaajien ei ole lupa poistua kenttätasolta katsomoon, eikä pressikortti oikeuta ilman erillistä pääsylippua muualle kuin lehdistökatsomoon tai erikseen lehdistölle merkatuille paikoille.

Tiistaina 24.5. media on tervetullut seuraamaan harjoituksia klo 11.00-12.30. Harjoitusten jälkeen on mahdollisuus haastatteluihin.
Ilmoittautumiset ja haastattelupyynnöt etukäteen: tiedotus@hjk.fi.

Lisätiedot:
HJK tiedotus
puh. 040 559 3813
tiedotus@hjk.fi

Lähde: HJK:n tiedotus.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat