Fair Play -lehti: Urheilumanageri Harri Halme: ”Toimittajat ja urheilijat ovat löytäneet toisensa”
19.2.2018 12:46 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Fair Play -lehti: Urheilumanageri Harri Halme: ”Toimittajat ja urheilijat ovat löytäneet toisensa”

Harri Halme ei ole ”Froikkareiden” tyyliin mystinen metsätyömies, mutta mystisenä managerina moni on tottunut hänet tuntemaan. Kun Halme avaa suunsa, voi vastaus olla melkein mitä tahansa. Kryptisyydessään Halme on jopa lähellä lajin kruunaamattoman kuninkaan Risto Dufvan tasoa.

Managerina Halmeen lasketaan keränneen tallinsa urheilijoille yksityistä rahaa jopa 15 miljoonaa euroa. Ihan yhtä paljon ääniä hän ei ole kerännyt takapuolesta nostamilleen poliitikoille, mutta paljon niitäkin on. Itseään mieluummin apumieheksi kuin manageriksi kutsuvan Halmeen auttamia urheilutähtiä ovat vuosien saatossa olleet mm. ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen, pikaluistelija Pekka Koskela, pyöräilijä Lotta Lepistö, purjehtija Petra Olli, moukarinheittäjä Olli-Pekka Karjalainen, aitajuoksija Oskari Mörö ja keihäänheittäjä Aki Parviainen.

Urheilutoimittajain Liiton juhlaseminaarissa Halme oli niin sanotusti täällä tänään eli itse estradilla.

– Alkavatko urheilijat hoitaa itse viestintänsä, se on hyvä kysymys, johon ei kuitenkaan ole olemassa yhtä oikeaa vastausta. Minä olen ollut mukana 25 vuotta, ja sinä aikana mikään ei ole muuttunut ja toisaalta kaikki on muuttunut, Halme lämmitteli.

– Raadolliset realiteetit ovat edelleen samat, mitkä ne olivat 25 vuotta sitten. Helvetin somessa roikkuminen ei ole muuttanut elämää, kuului vastauksen ensimmäinen viisaus.

– 25 vuotta sitten Seppo Räty, Mika Halvari ja Aki Parviainen menivät toimittajia karkuun, mutta nyt toimittajat ja urheilijat ovat löytäneet toisensa. Itsekin ymmärrän journalisteja vuosi vuodelta entistä enemmän, latasi Halme sen toisen puolen totuudesta.

Lue lisää Harri Halmeen ajatuksista uusimmasta Fair Play -lehdestä: Fair Play -lehti 4/2017.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat