Median akkreditoituminen Espoon Kalevan kisoihin
4.6.2009 8:34 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry Tervetuloa Espoon Kalevan kisoihin 31.7. - 2.8.2009

Mediaa pyydetään akkreditoitumaan 8.7.2009 mennessä. Lomake akkreditoitumista varten löytyy kisojen internet-sivuilta http://www.kalevankisat09.fi/kisainfo/media/

Medialle varataan pysäköintitilaa, mutta suosittelemme saapumista paikalle yleisillä kulkuneuvoilla mikäli mahdollista.

Median työskentelytilat
Leppävaaran stadionin katsomoon rakennetaan mediapulpetteja. Katsomossa on wlan-yhteys. Mikäli haluat varata vierekkäisen paikan tietyn toimittajan kanssa, ilmoita siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Mediakeskus sijaitsee teltassa mediakatsomon välittömässä läheisyydessä. Mediakeskuksessa on koko kisojen ajan tarjolla lisää työtilaa mm. valokuvaajille kuvien käsittelyä ja lähettämistä varten, virvokkeita sekä tarpeellista info-materiaalia. Lisäksi varaamme huonon sään varalta tilaa myös stadionin kahvilasta.

Urheilijat ovat haastateltavissa kilpailun jälkeen mixed zone -alueella. Erillisiä mitalisti haastatteluita ei järjestetä. Järjestäjien toimesta kirjataan ylös urheilijoiden kommentteja, kommentit ovat median käytettävissä.

Valokuvaajat
Leppävaaran stadionin sisäkentälle pääsee kerrallaan enintään 12 valokuvaajaa, joiden on kentällä työskennellessään pidettävä akkreditoitumisen yhteydessä luovutettavia photo-liivejä. Tarvittaessa liivejä kierrätetään, jotta kaikki saavat otettua tarvitsemansa kuvat.

Videokuvaajat
Leppävaaran stadionin sisäkentälle voidaan päästää vain Yleisradion henkilökuntaa liikkuvaa kuvaa ottavien kameroiden kanssa.
Sisäkentällä ei voi ottaa videokuvaa esim. verkkosivuja varten! Videokuvaa voi ottaa ja -haastatteluja tehdä mm. mixed zonella, mediakeskuksessa ja katsomossa.

Internet-yhteydet
Leppävaaran stadionin mediakatsomo ja mediakeskus on varustettu kisojen aikaan langattomalla internet-verkolla. Akkreditointilomakkeessa kysytään myös langallisen laajakaistayhteyden tarvetta joko lehdistökatsomossa tai mediakeskuksessa.

Majoitus
Tietoja Espoon majoituspaikoista löytyy kisojen internet-sivuilta
http://www.kalevankisat09.fi/kisainfo/majoitus/

Lähin hotelli on Hotelli Sello Leppävaarassa, josta on kävelymatka stadionille. Varaukset voi tehdä suoraan Hotelli Selloon p. 010 3444 200 tai sello@palacekamp.fi Muista mainita Kalevan Kisat huonevarausta tehdessäsi.

Tiedustelut
Viestintäpäällikkö Päivi Rauvo
tiedotus@kalevankisat09.fi
p. 050 408 0971


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat