Fair Play -lehti: Katse tulevaisuuteen
6.6.2018 8:25 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Fair Play -lehti: Katse tulevaisuuteen

Urheilutoimittajain Liiton puheenjohtaja Kalle Virtapohja kirjoittaa Fair Play -lehden pääkirjoituksessaan jalkapallon MM-turnauksista:

Vaasassa ja Seinäjoella heinäkuussa pelattava alle 19-vuotiaiden poikien jalkapallon EM-lopputurnaus on poikkeuksellisen mielenkiintoinen suomalaisesta näkökulmasta. Tässä ikäluokassa Suomi on periaatteessa vielä samalla viivalla muiden maiden kanssa. Toivo elää, että nämä nuoret pelaisivat jatkossa myös aikuisten arvoturnauksissa.

Suomalaisten katse on vuoden 2026 MM-lopputurnauksessa. Silloin MMkilpailuissa on ensimmäisen kerran 48 joukkuetta, kun tänä vuonna Venäjällä ja Qatarissa vuonna 2022 järjestetään vielä 32 joukkueen lopputurnaukset. Vuoden 2026 MM-kilpailut järjestää joko Marokko tai yhteisen Unitedhakemuksen jättäneet Meksiko, Kanada ja Yhdysvallat. Kisaisäntä valitaan 13. kesäkuuta Moskovassa.

Ruotsista on akkreditoitu noin 50 ja Tanskastakin noin 30 urheilutoimittajaa ja valokuvaajaa Venäjän MM-turnaukseen. Tästä saa vähän osviittaa siihen, millaista kiinnostusta Suomen mahdollinen loppuottelupaikka herättäisi.

Lue lisää uusimmasta Fair Play -lehdestä: Fair Play -lehti 2/2018.   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat