Kielenhuoltokoulutus urheilutoimittajille 23.4.

Raikas jalka ja voittamisen kiima – eroon urheilujargonista
Kielenhuoltokoulutus urheilutoimittajille 23.4.

Millaiseen jargoniaan ja kuluneisiin sanontoihin urheilutoimittajat sortuvat? Miten suomen kieleen livahtaneisiin vierasperäisiin urheilutermeihin pitäisi suhtautua? Urheilutoimittajain Liitto järjestää yhteistyössä Helsingin Urheilutoimittajien kanssa jäsenilleen kielenhuoltokoulutuksen 23. huhtikuuta 2020 klo 12.30–15.00 Helsingissä, Mandatum Lifen Pilarisalissa (Hietalahdenranta 9).

Kouluttajana toimii suomen kielen maisteri Ville Eloranta, joka on Helsingin Sanomien toimittaja ja kielenhuoltaja. Eloranta on erikoistunut tekstien editointiin ja kielenhuoltoon, ja hän on suomen kielen lautakunnan jäsen.

Tule kuulemaan ja oppimaan miten voit kehittää omaa journalistista kieltäsi teksteissä ja selostuksissa. Koulutukseen osallistujilla on myös mahdollisuus lähettää etukäteen kysymyksiä kouluttajalle aiheen parista.

Koulutuksen hinta on liiton jäsenille 30 euroa, muille koulutus maksaa 50 euroa. Huom! Kysy työnantajaltasi, maksaako työnantaja tämän koulutuksesi!

Sitovat ilmoittautumiset 6.4. mennessä ja mahdolliset kysymykset kouluttajalle alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Huom! Jos ilmoittautunut jättää tulematta paikalle tai peruu osallistumisensa alle 7 vuorokautta ennen koulutustilaisuutta, perimme koko osallistumismaksun.

Mandatum Lifen toimipiste sijaitsee Hietalahdessa, jonne pääsee hyvin julkisilla kulkuvälineillä (raitiovaunu 3, kävelymatkaa viimeiseltä pysäkiltä noin 600 metriä).

Lisätiedot: pääsihteeri Nina Jakonen, puh. 050 44 84 845, toimisto@urheilutoimittajat.fi.

Kielenhuoltokoulutuksen yhteistyökumppanina toimii Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva ja If Vahinkovakuutus Oyj.

Etu- ja sukunimi
Sähköposti
Puhelinnumero
Syntymäaika (pp.kk.vvvv)
Jäsenyys
Paikalliskerhon nimi
Kysymykset kouluttajalle:

Syötä vieressä näkyvät numerot
 


    Huom. et voi tallentaa tietoja, koska tätä lomaketta ei ole vielä julkaistu.
Urheilutoimittajain Liitto