Valtakunnalliset Urheilutoimittajapäivät 14.12.

Valtakunnalliset Urheilutoimittajapäivät Helsingissä 14.12.

Urheilutoimittajain Liitto isännöi valtakunnallisia Urheilutoimittajapäiviä, jotka järjestetään maanantaina 14. joulukuuta 2020 klo 12.00–18.30 Helsingissä. Ohjelmassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja sekä ajankohtaisia katsauksia miten koronavirus on vaikuttanut urheilumedioihin ja urheilujournalismiin. Urheilutoimittajapäivien jälkeen alkaa liiton oma palkitsemistilaisuus Urheilujournalismin ilta.

Urheilujournalismin uudelleen rakennus – mitä koronaviruksen jälkeen? Miten korona vaikutti ja muutti urheilu-uutisten tuottamista ja sisältöjä? Millaisia uusia aiheita urheilujournalismissa käsitellään ja mitä vanhasta jää jäljelle? Tarvitseeko urheilujournalismi tuloksia? Mikä on urheilutoimittajien työtilanne? Onko edessä uuden alku vai uusi ura jollain muulla alalla? Mikä on kustantajan näkökulma? Koronan vaikutus sisältöihin ja yleisön kulutustottumuksiin – mistä asiakkaat ovat valmiita maksamaan ja mistä asiakkaat pystyvät maksamaan ja mistä haluavat maksaa? Minkälainen rooli freelancereilla on jatkossa? Kuka maksaa ja mitä? Miten koronavirus ja muut virukset koskettavat urheilijan elämää? Muun muassa näistä aiheista keskustellaan Urheilutoimittajapäivillä tiiviisti, joten ilmoittaudu mukaan!

Urheilutoimittajapäivät on liiton jäsenille maksuton tapahtuma. Muille osallistumismaksu on 100 euroa. Sitovat ilmoittautumiset maanantaihin 30.11. mennessä alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Paikkoja on rajoitetusti. Huom! Jos ilmoittautunut jättää tulematta paikalle tai peruu tulonsa alle 7 vuorokautta ennen tilaisuutta, perimme 50 euroa.

Lisätiedot: Nina Jakonen, puh. 050 44 84 845, toimisto@urheilutoimittajat.fi.

Yhteistyössä mukana Urheilu Mehiläinen.Etu- ja sukunimi
Sähköposti
Puhelinnumero
Syntymäaika (pp.kk.vvvv)
Jäsenyys (A, B vai opiskelija)
Paikalliskerho
Osallistun lounaalle
Erityisruokavalio

Syötä vieressä näkyvät numerot
 


   
Urheilutoimittajain Liitto