Golfia Bjärkasissa
23.6.2010 11:02 Uutiset / Turun Urheilutoimittajien Kerho

Komea kesäpäivä Kemiönsaarella


Kerho rantautui juhannuksen alla Kemiönsaarelle ja Bjärkas Golfin kenttäalueelle. Vaikka tilaisuus oli tarkoitettu myös vasta-alkajille, heitä ei viihtyisän kentän liepeillä näkynyt.Kemiön golf.jpg (599 x 449)
Se oli vahinko, sillä kentän isännät Magnus ja Fredrik Bergholm sekä Kemiönsaaren vapaa-aikatoimenjohtaja Bosse Ahlgren pitivät huolen siitä, että kerholaiset viihtyivät.
Golfista olevinaan jotain tietävät pelasivat mukavan 18 väylän kierroksen par 3 -väylillä. Kokemus oli sekä opettava että erinomainen. Seitsemästä paikalla olleesta jokainen lupasi palata verestämään muistoja ja nauttimaan hienosta kentästä.
Kun golfista on kyse, niin totta kai kilpailuhenki nosti päätään. Potin korjasi kerhon mestaruuden viime vuonna voittanut Turkka Talonen, jolle kasaantui lisää paineita elokuun varsinaiseen mestaruuskisaan.

KUVA: Puheenjohtaja Kalle Virtapohja (vas,), ja voitosta voittoon kulkeva Turkka Talonen ovat ihmeissään ja iloissaan. Kemiönsaaren Bosse Ahlgren ja Bjärkas Golfin Fredrik Bergholm tarjosivat kerholaisille upean päivän kesäisen kauniilla Kemiönsaarella.


   
Turun Urheilutoimittajien Kerho
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat