Kerhon koulutustilaisuus
27.10.2010 21:38 Uutiset / Turun Urheilutoimittajien Kerho

Rauhallinen Leime ei selitellyt eikä syytellyt

 Tuuk Leime 10.JPG (600 x 424)

Heikki Leimen pestistä TPS:n kiekkojoukkueen valmentajana muodostui sananmukaisesti ranskalainen visiitti. Marraskuussa mies asuu taas Ranskassa.

Tepsin kiekkojoukkueesta lähtöpassit saanut valmentaja Heikki Leime istui rauhallisen oloisena TuUK:n koulutusillassa. Hän oli lupautunut vieraaksi jo ajat sitten ja päätös pysyi, vaikka alla oli vajaa viikko entisenä valmentajana.
Leime selvitti asiallisesti TPS:n kauden kompastelujen taustoja. Ne koostuivat pienistä asioista, joista joukkueen ulkopuolisella ei voi olla tiedon jyvästäkään.
Missään vaiheessa Leime ei syytellyt ketään, eikä hän myöskään puolustellut omia tekemisiään.

Mies palaa kotiinsa Ranskaan, eikä hän ainakaan täksi talveksi ota valmennuspestiä mistään.
- Yleensäkin mahdollista jatkoa joskus pitää harkita tarkkaan, Leime toteaa.

Koulutusilta tarjosi jälleen kerran maukkaita paljoa. Turun liikuntatoimiston Arto Sinkkonen päivitti kaupungin liikuntapaikkarakentamisen aikataulua, ja varsin pirteitä terveisiä uima-altaasta toi 26-vuotias uimari Jani Rusi.
Lontoon olympialaisiin tähtäävä sprintteri veti lajistaan esiin paljon sellaista, joka tuli valtaosalle kuulijoista aivan uutena ja herättävänä tietona.
Rusi todisti viime syksyn vierailijan Eemeli Salomäen tapaan, että nykyiset huippu-urheilijat ovat fiksuakin fiksumpaa väkeä.


   
Turun Urheilutoimittajien Kerho
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat