V-S Urheilugaala
17.1.2011 16:53 Uutiset / Turun Urheilutoimittajien Kerho

Onnistunut gaala laivallaTuuk Niemisen.jpg (600 x 489)

Kaikkien aikojen ensimmäinen Lounais-Suomen Urheilugaala onnistui yli odotusten. TuUK:n ja LiiKU:n yhteisesti järjestämässä juhlassa palkittiin Varsinais-Suomen ja Satakunnan menestyneitä urheiluihmisiä seuratasolta aina huippuihin asti.

Ensimmäinen ilta sujui palkintosateessa, ja toista päivää vietettiin korkeatasoisessa ja mielenkiintoisessa seminaarissa, jossa alustajina toimivat mm. Veikkauksen toimitusjohtaja Risto Nieminen ja Maskusta maailmalle lähtenyt jalkapalloilija Kasper Hämäläinen.

- Tästä muodostuu varmasti perinne. Jo nyt kaikki olivat erittäin tyytyväisiä Silja Europan gaala-antiin. Nyt on hyvä lähteä parantamaan tuotetta entisestään, myhäili TuUK:n puheenjohtaja Kalle Virtapohja.

Kerhomme valintoja olivat palkituista V-Suomen paras urheilija 2009 Jarkko Nieminen, valmentaja Kai Suikkanen, vuoden urheiluteko TPS-jääkiekko ja vuoden joukkue LP Viesti Salosta.

Muita Varsinais-Suomen palkittuja:
Urheilukulttuurin edistäjä: Juhani Wahlsten.
Elämänura: Reijo Vainio.Tuuk k-niemi.jpg (600 x 450)
Urheiluvaikuttaja: Keijo Ketonen.
Pohjola-palkinto Hyvälle Seuralle: Turun Riento.

Kuvat >>>

Jarkko Niemisen palkinnot noutivat hänen äitinsä Leena ja Jarkon sisarenpoika Aleksi Carlson. Puheenjohtaja Kalle Virtapohja ja juontaja Turkka Talonen pääsivät aitiopaikoille.

 

Palkinnot elämänurasta menivät painonnostajille. Reijo Vainio (vas.) Varsinais-Suomesta ja olympiavoittaja Kaarlo ”Kulta-Kalle” Kangasniemi Satakunnasta


   
Turun Urheilutoimittajien Kerho
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat