Varsinais-Suomen parhaat
7.12.2011 16:36 Uutiset / Turun Urheilutoimittajien Kerho   Jarkko Niemisen jatkaa valtakauttaan
 
Turun Urheilutoimittajien Kerho valitsi yksimielisesti tennistähti Jarkko Niemisen vuoden varsinaissuomalaisurheilijaksi itsenäisyyspäivän perinteisessä valintatilaisuudessa Turun Urheiluliiton kerholla. TuUk Valint 11_2.JPG (600 x 376)
 Eero Toivolan johtama yli 30 hengen raati joutui muutaman kerran äänestämään niin lajien parhaita, vuoden urheilutekoa kuin myös vuoden urheilijaa valitessaan.
Vuoden urheilija äänestyksessä Nieminen voitti selkein numeroin vastaehdokkaansa jalkapalloilija Mika Ojalan. 
Vuoden urheilijalistan kymmenen kärki oli Niemisen jälkeen toisena Mika Ojala ja kolmantena seiväshyppääjä Minna Nikkanen. Neljäs oli jääkiekkoilija Atte Engren, viides painija Taisto Lalli, kuudes maalitykki Timo Furuholm, seitsemäs golffari Joonas Granberg, kahdeksas ralliautoilukaksikko Kalle Pinomäki-Matti Kaskinen, yhdeksäs lentopalloilija Riikka Arminen ja kymmenes ringette/jääkiekkoilija Susanna Tapani.
Vuoden valmentajaksi valittiin LP Viestin valmentaja Tomi Lemminkäinen ja vuoden joukkueeksi nousi FC Interin SM-hopeajoukkue. Vuoden urheiluteko oli kinkkisin valintakohde ja äänestyksen jälkeen valmistelutoimikunnan esitys Loimaan huikeasta sisäpallomenestyksestä voitti MM-kultaa kipparoineen Mikko Koivun äänin 21-12.
Kokousväki hyväksyi ennen urheilijavalintoja yksimielisesti yhdistyksen uudet säännöt ja runsaslukuinen osallistujajoukko sai myös nauttia maittavan joululounaan.  
 

   
Turun Urheilutoimittajien Kerho
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat