Jasentiedote
14.1.2013 10:22 Uutiset / Turun Urheilutoimittajien Kerho

Muista maksaa jäsenmaksusi heti!

 

B-jäsenten jäsenmaksu nostettiin ties kuinka monen vuoden jälkeen 25 euroon, mutta uusien jäsenten liittymismaksu pidettiin 20 eurossa. Jäsenmaksu on maksettava 31.1.2013 mennessä kerhon UUDELLE TILILLE Osuuspankki FI68 5711 2750 8431 33.

TuUK:n hallitus on päättänyt, että jäsen voidaan erottaa kerhosta, mikäli hän ei ole maksanut kuluvan vuoden jäsenmaksua kahdesta karhukirjeestä huolimatta. ÄLÄ SIIS JÄÄ ODOTTAMAAN KARHUKIRJETTÄ, VAAN MAKSA JÄSENMAKSUSI HETI - kiitos!

Vuositarrojen voimassaolo on entinen eli 1.4.-31.3. Uudet tarrat saa-puvat arviolta maaliskuussa, ja sen saa jäsenkorttiinsa meikäläiseltä, kunhan on suorittanut tuon yllämainitun velvoitteensa. Salossa tarroja jakelee Harri Sulonen p. 0500 665 241.

Syksyllä järjestettyyn jäsenkyselyyn saapui vajaa 20 vastausta. Ilahduttavaa oli, että vastaajien joukossa oli useita ns. passiivisia jäseniä. Kaikki vastaajat olivat kiinnostuneita TuUK:n toiminnasta ja suurim-maksi osaksi kiiteltiin ohjelmatarjontaa. Sosiaalisen median käyttöä toivottiin, samaten kielenhuoltoa ja eri lajien esittelyjä. Myös nuorempaa jäsenkaartia toivottiin tulevan lisää.
Kiitos kaikille vastanneille, jotka olivat pitkälti samoilla linjoilla, mitä hallituskin on miettinyt. Pääpalkintona olleen risteilyn Lounais-Suomen Urheilugaalaan voitti Esko Hatunen. Pizzeria Denniksen lahjakortin voittivat Jari Nikkola, Henri Hilke, Jani Nieminen, Arto Savonen ja Merja Kallikari. He saavat palkintonsa lähiaikoina.

Jos sinulla on ideoita TuUK:n toiminnan kehittämiseksi, ota yhteys hallituksen jäseniin. Yhteystiedot löydät esim. nettisivuilta www. urheilutoimittajat.fi -> Turun Urheilutoimittajien Kerho

Turun Urheilutoimittajien kerho ry.


   
Turun Urheilutoimittajien Kerho
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat