Jäsentiedote 3/14
27.4.2014 17:28 Uutiset / Turun Urheilutoimittajien Kerho

 


TuUK:ssa tapahtuu

 

KEVÄTKOKOUS                     TuUK:n kevätkokoukseen saapui ennakkoilmoittautumisten mukaisesti 14 jäsentä. Kokouksen isäntänä toimineen Suomen Palloliiton Turun piirin toiminnanjohtaja Jouni Koivuniemi kertoi 90 vuotta täyttävän piirin juhlavuoden ohjelmasta.

                                                    TuUK:n viime vuoden taloudellinen tulos oli positiivinen 916,41 €. Toiminnantarkastajien lausunnon perusteella kokous myönsi hallitukselle yksimielisesti vastuuvapauden.

 

SNOOKER                                   Euroopan mestarin Robin Hullin vetämä ilta keräsi 11 jäsentä. Hull kertoi juurta jaksain lajin historiasta ja näytti mallia, miten palloa pussitetaan. Myös jäsenet pääsivät kokeilemaan lajin hienouksia.

 

V-S PARHAAT URHEILIJAT     Kevätkokouksessa päätettiin, että Varsinais-Suomen parhaiden urheilijoiden äänestystilaisuus on entiseen malliin itsenäisyyspäivänä, mutta 10 parhaan äänestystulos julkistetaan vasta Lounais-Suomen Urheilugaalassa. Se pidetään ensi vuonna tammikuun 31. päivänä. Lajikohtaiset parhaat selviävät itsenäisyyspäivänä, mutta hallitus ja valmisteleva toimikunta toivovat, ettei niistäkään kerrota julkisuuteen ennen 31.1.2015.

 

KESÄTEATTERI                     TuUK on hankkinut 20 lippua Samppalinnan kesäteatterin ennakkonäytökseen Matti ja Teppo - The Turku Brothers lauantaina 14. kesäkuuta klo 15. Lipun hinta jäseniltä on 22 € ja aveceilta ym. ulkopuolisilta 32 €. Ilmoittautumiset Timo Kutilalle, timo@siksi.net tai p. 0400 523 111.

 

GOLFIA JA AMPUMISTA         Myös taistelu TuUK:n golfmestaruudesta on tulossa kevään tai alkukesän aikana. Tarkka ajankohta tiedotetaan myöhemmin. Myös Turun Seudun Ampujat on lähestynyt kerhoa, ja syksyn aikana pyritään järjestämään jäsentilaisuus ampumaurheilun puitteissa.

 

YHTEYSTIEDOT                    Muistutan edelleen, että jos yhteystietosi muuttuvat, ilmoita uudet tietosi myös minulle. Ja sinä jäsen, joka saat tämän tiedotteen ”kamelipostilla”, ilmoita ihmeessä, jos sinulla on sähköposti ja haluat tiedotteen siihen.

 

                                           TURUN URHEILUTOIMITTAJIEN KERHO RY.

 

                                           Pekka Järviö

                                           sihteeri

                                           050 3074 193

                                           pekka.jarvio@ts.fi


   
Turun Urheilutoimittajien Kerho
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat