Jäsentiedote
16.1.2015 9:27 Uutiset / Turun Urheilutoimittajien Kerho

 

Vielä on mahdollista ilmoittautua mukaan katsomaan suomalaista koripalloilua lajin huipulta ja myös osallistumaan Turun Urheilutoimittajien Kerhon tunnetusti hyvätasoiseen koulutustilaisuuteen.

 

 

 

Jotta Uuteenkaupunkiin saadaan oikein edustava ja näyttävä ryhmä Turun ympäristön koripalloystäviä, TuUK:n hallitus päätti, että mukaan voidaan ottaa myös kerhon ulkopuolisia henkilöitä. Heille matkan hinnaksi tulee 15 € kuljetuksesta + lipun hinta 17 €. Nyt siis markkinoimaan matkaa eteenpäin. Maksimimääränä täytynee pitää kuitenkin 20-25:tä henkilöä.

 

 

 

KORIPALLOMATKA

 

TuUK järjestää matkan Uuteenkaupunkiin miesten Korisliigan otteluun Korihait - Kataja perjantaina 28. lokakuuta. Kentällä nähdään tällöin myös Turun lahja Suomen koripalloilulle, maamme ehkä kaikkien aikojen paras pelinrakentaja Teemu Rannikko. Matkan hinta on 10 €, sisäänpääsy Pohitulliin pressikortilla. Meille on varattu katsomosta omat paikat, ja Korihait tarjoaa taukokahvit. Sitovat ilmoittautumiset minulle keskiviikkoon 26.10. mennessä. Bussi lähtee Ortodoksisen kirkon edestä klo 17 ja paluu heti pelin jälkeen. Maksu TuUK:n tilille FI68 5711 2750 8431 33 torstaihin 27.10. mennessä merkinnällä "koripallo".

 

 

 

KOULUTUSTILAISUUS

 

Perinteinen koulutustilaisuus on maanantaina 31. lokakuuta Veritas Stadionin Karikko-kabinetissa. Aloitetaan ruokailulla stadionin ravintolassa klo 17 ja jatketaan kolmella aiheella alakerran kokoustilassa. Alustajina ovat Paavo Nurmi Oy:n toimitusjohtaja Jari Salonen, Turun kaupungin liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari ja Urheilutoimittajain Liiton pääsihteeri Nina Jakonen. Osallistumismaksu 10 € sisältää ruokailun, ruokajuoman ja kahvit. SITOVAT ILMOITTAUTUMISET keskiviikkoon 26. lokakuuta mennessä sähköpostiini. Maksu on maksettava TuUK:n tilille (ks. ylempänä) perjantaihin 28.10.2016 mennessä merkinnällä ”koulutustilaisuus”.

 

 

 

Terv. Pekka

 

 

 

Pekka Järviö

 

myyntineuvottelija

 

Turun Sanomat

 

PL 95, 20101 Turku

 

Puh. (02) 2694 303

 

GSM 050 3074 193

 

pekka.jarvio@ts.fi

 


   
Turun Urheilutoimittajien Kerho
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat