TuUK:n kymmenikkö kävi Tukholmassa
24.9.2015 10:25 Uutiset / Turun Urheilutoimittajien Kerho

TuUK:n kymmenikkö kävi Tukholmassa

TuUK:n kymmenikkö kävi Tukholmassa

Turun Urheilutoimittajien Kerho onnistui monen vuoden pähkäilyn ja odottamisen jälkeen rantautumaan Tukholmaan ja Allsvenskanin jalkapallomatsiin. Kohteeksi osui sopivasti yhden sunnuntaisen iltapäivän Djurgården-Malmö.

Reissusta innostui vain kymmenen kerhon jäsentä, mutta loppujen lopulta se osoittautui plussaksi: ryhmä oli sopivan kokoinen hallittavaksi matkan eri käänteissä.

Kerhon jäsen, 37 vuotta Tukholmassa asunut Juhani Roiha käytti kanaviaan ja veti oikeista naruista. TuUK tunsi olevansa tervetullut Tele2-areenalle.

Ensi alkuun Djurgårdenin mediavastaava Jonas Riedel esitteli asiallista ja toimivaa vuonna 2013 valmistunutta stadionia. Sinne mahtuu jalkapallomatseissa 33 000 katsojaa. Mahdollisissa euro-otteluissa seisomapaikat poistetaan, jolloin kapasiteetti on 30 000 ihmistä.

Djurgårdenin lisäksi Tele2 -areenalla pelaa kotiottelunsa Hammarby. Nyt paikalla oli reilut 20 000 katsojaa, kun Malmö haki vierasvoiton maalein 2-0.

TuUK:n kymmenikkö oli erittäin tyytyväinen matkan antiin. Sitä oli odotettu pitkään ja hartaasti. Osanottajille kävi enemmän kuin selväksi, että hyvää kannattaa aina odottaa!

 

 


   
Turun Urheilutoimittajien Kerho
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat