Heikki Kulta sai kunniakirjansa kotikerholtaan
23.4.2016 11:37 Uutiset / Turun Urheilutoimittajien Kerho
Urheilutoimittajain vuoden urheilutoimittajaksi valitsema Heikki Kulta sai kunniakirjansa kotikerhonsa Turun Urheilutoimittajien Kerhon kevätkokouksessa 20. huhtikuuta.

Kulta sai kunniakirjansa kotikerholtaan

Urheilutoimittajain vuoden urheilutoimittajaksi valitsema Heikki Kulta sai kunniakirjansa kotikerhonsa Turun Urheilutoimittajien Kerhon kevätkokouksessa 20. huhtikuuta.
Kuusjoelta lähtöisin oleva Kulta, 59, on tehnyt pitkän uran Turun seudun tiedotusvälineissä. Parhaiten hänet tunnetaan Turun Sanomien moottoriurheilutoimittajana ja valtakunnan tasolla F1-toimittajana, joka on uutisoinut yli 30 vuoden ajan reilusti yli 300 F1-kisan tapahtumista.
Turun Urheilutoimittajien Kerhon hallitus naulasi samaisen kevätkokouksen yhteydessä päätöksen loppukevään tapahtumaohjelmasta, joka hakee vertaistaan. Joukossa on perinteistä lajeihin tutustumista, mutta myös toisenlaista kulttuuria.
Kartingia on luvassa Turku Kartingissa 2. toukokuuta. Kerholaiset menevät Turun Hippoksen kutsumana Metsämäen raviradalle 20. toukokuuta. Kuninkuusravien ennakointi-iltaan on tulossa edustajia myös Porin ja Rauman kerhoista.
Lähes 10 vuotta sitten hylättyyn ja pian uuden elämän saavaan Kakolan vankilaan kerho tutustuu 23. toukokuuta.
Kesällä on alustavasti tiedossa frisbeegolf-reissu Lausteen radalle, elokuun puolella TuUk:n väki hekottelee hervottomasti Linnateatterin Myyntimies Berthold -kesäteatterikomedialle ja jossain vaiheessa kerhon golfarit ratkaisevat paremmuutensa kerhon sisäisessä golf-kisassa.


   
Turun Urheilutoimittajien Kerho
«  Marraskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat