Kerhon syystoimintaa
20.9.2017 22:08 Uutiset / Turun Urheilutoimittajien Kerho

KOULUTUSTILAISUUS Kerhon koulutustilaisuus on maanantaina 23. lokakuuta Veritas Stadionin Karikko-kabinetissa. Aloitetaan ruokailulla stadionin ravintolassa klo 17 ja jatketaan kolmella aiheella kokoustilassa. Alustajina ovat Hiihtoliiton toimitusjohtaja Mika Kulmala, kesäkuussa Turussa järjestettävästä Suomi Gymnaestradasta kertova Voimisteluliiton lajipäällikkö Satu Murtonen ja FC Interin tekninen johtaja Vesa Mäki. Osallistumismaksu 10 € sisältää ruokailun, ruokajuoman ja kahvit. SITOVAT ILMOITTAUTUMISET keskiviikkoon 18. lokakuuta mennessä sähköpostiini. Kerro samalla mahdolliset ruokarajoitteet. Maksu on maksettava TuUK:n tilille FI68 5711 2750 8431 33 perjantaihin 20.10.2017 mennessä merkinnällä ”koulutustilaisuus”.

JALKAPALLOMATKA TuUK järjestää matkan Seinäjoelle futisliigan päätösotteluun SJK-Inter lauantaina 28. lokakuuta. Matka tehdään joko tilausbussilla tai junalla riippuen ilmoittautujamäärästä. Junamatkan jokainen maksaa itse. Bussimatkaan tulee omavastuuosuus, joka selviää osallistujamäärästä. Sisäänpääsy stadionille pressikortilla. Tavoitteena on myös päästä tutustumaan stadioniin. Sitovat ilmoittautumiset minulle perjantaihin 20.10. mennessä. Bussi lähtee Ortodoksisen kirkon edestä klo 8.30 ja paluu heti pelin jälkeen. Laitan tarkempia tietoja, kun ilmoittautumisia tulee.

SYYSKOKOUS Turun Urheilutoimittajien Kerhon sääntömääräinen syyskokous on keskiviikkona 6.12.2016 kello 12. Paikkana on Turun Urheiluliiton Kerho, Linnankatu 36, sisäänkäynti Läntisen Rantakadun puolelta. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Asiat, jotka yhdistyksen jäsen haluaa käsiteltäväksi syyskokouksessa, on esitettävä kirjallisesti hallitukselle lokakuun 15. päivään mennessä.

V-S PARHAAT Syyskokouksen jälkeen valitaan Varsinais-Suomen parhaat urheilijat. Tarjolla on joulupöytä ruokajuomineen. Sitovat ilmoittautumiset syys- ja valintakokoukseen torstaihin 30.11. mennessä sähköpostiini. Vain tällä tavalla toimien ruokaa riittää kaikille! Omakustannushinta on 15 €, joka on maksettava kerhon tilille (ks. ylempänä) 2.12. mennessä merkinnällä ”jouluruoka”. HUOM! pelkkä maksaminen ei riitä ilmoittautumiseksi! Äänestystulokset julkaistaan Varsinais-Suomen Urheilugaalassa 27.1.2018 noin klo 22 eli tulokset ovat salassa pidettäviä ko. ajankohtaan asti.

URHEILUGAALA TuUK tekee jälleen yhteistyötä Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n kanssa koskien 27.1.2018 Turkuhallissa pidettävää Varsinais-Suomen Urheilugaalaa. Tarkempia tietoja gaalasta tulee myöhemmin.

TURUN URHEILUTOIMITTAJIEN KERHO RY.

Pekka Järviö
sihteeri
050 3074 193
pekka.jarvio@ts.fi


   
Turun Urheilutoimittajien Kerho
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat