Turun kerhon koulutustilaisuudessa isoja tapahtumia ja paikallista palloilua
29.10.2017 10:46 Uutiset / Turun Urheilutoimittajien Kerho

Turun kerhon koulutustilaisuudessa isoja tapahtumia ja paikallista palloilua

Turun Urheilutoimittajien Kerhon syksyinen koulutustilaisuus pidettiin perinteisessä paikassa, kun parikymmentä jäsentä kokoontui Veritas Stadionille maanantaina 23.10. Maukkaan ruokailun ja kuulumisten vaihtamisen jälkeen siirryttiin jalkapallopyhätön kokoustiloihin, jossa kuultiin mielenkiintoiset alustukset Hiihto- ja Voimisteluliitoilta sekä FC Interiltä.

Tilaisuus aloitettiin onnentoivotuksilla, sillä yksi kerhon aktiivisimmista jäsenistä, Taisto Laiho, oli saavuttanut 70 vuoden rajapyykin. Puheenjohtaja Arto Aunola ojensi Laiholle kerhon standaarin.

Ensimmäinen alustaja oli hiihtoliiton toiminnanjohtaja Mika Kulmala ja hän johdatti kuulijat perinpohjaisesti niin viime talven Lahden MM-kisoihin kuin myös tuleviin 2018 ja 2022 Olympiakisoihin. Myös mediaa aina kiinnostavaa dopingia sivuutettiin.

Voimisteluliiton Satu Murtonen toi terveisiä kesäkuun alussa Turussa järjestettävästä Gymnaestradasta. Kupittaan alueelle keskittyvä voimistelun suurtapahtuma tuo kaupunkiin noin 10.000 voimistelijaa, jotka näkyvät ja kuuluvat joka puolella.

Viimeisen alustuksen piti Interin identiteetin vahvistamiseen ja jalkauttamiseen paljon panostanut tekninen johtaja Vesa Mäki. Hänen työstämässä interiläisyyden ”käsikirjassa” on tällä hetkellä noin 240 PowerPoint diaa. Edustusjoukkueen osalta kuultiin valmentajasopimuksen tilanne sekä tulevien pelaajarekrytointien pääperiaatteet. Mikäli Mäki ja kumppanit onnistuvat tavoitteissaan, on Inter jo ensi kaudella nuorempi ja suomalaisempi kuin mihin viime aikoina on totuttu.

Alustukset herättivät vilkkaasti kysymyksiä ja keskustelua ja kynät kävivät niiden aikana ahkerasti. Monet osallistujat kiittelivät alustajia ja tilaisuuden järjestäjiä hyvästä sisällöstä Turun pimeään syysiltaan poistuessaan. Nähtäväksi jää millaisia juttuaihioita alustukset aikaansaivat.

Erinomaiset alustukset olisivat tarjonneet runsaammallekin osanottajajoukolle todella mielenkiintoista kuultavaa ja toivottavasti seuraaviin tapahtumiin jäsenistö osallistuu entistä aktiivisemmin.


Teksti: Jani Nieminen

Kuvat: Timo Kutila ja Arto Aunola


   
Turun Urheilutoimittajien Kerho
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat