Jäsentiedote 6/2019
12.6.2019 9:33 Uutiset / Turun Urheilutoimittajien Kerho

Moip!

Tässä vielä muistutuksena alku- ja loppukesän ohjelmaa. Hautausmaakierros on kerännyt hyvin porukkaa, sillä vain kuusi paikkaa on enää vapaana. Padelissa on löytyy vielä tilaa, mutta kannattaa toimia nopeasti, koska tilaisuus on jo ensi viikolla.

PADEL

Padel on hetkellä maailman nopeimmin kasvava urheilulaji. Tenniksen ja squashin risteytys sai viime kesän ja syksyn aikana uusia puitteita Turun seudulle, kun Tia Sucksdorffin vetämä PadelPark Oy rakennutti kaksi ulkokenttää Kupittaalle, yhden Harjattulaan ja lisäksi sisäkenttiä Piispanristille. Nyt Tia ja PadelPark kutsuvat TuUK:n lajitutustumiseen Kupittaan kentille (Uudenmaankadun vieressä Marli Areenan ja Kupittaa 1 futiskentän välissä) maanantaina 17.6. klo 18. Tilaisuudessa kerrotaan lajista ja tulevista SM-kisoista. On myös mahdollisuus päästä myös kokeilemaan padelia, joten halukkaiden kannattaa varautua sporttisin vaattein. Ilmoittautumiset 13.6. mennessä jani@rajulive.fi

HAUTAUSMAAKIERROS

Tiistaina 20.8. klo 17.30 toteutuu Urheilijoiden Turku-hautausmaakierros. Se kestää noin 1,5 tuntia ja kävelymatkaa kertyy runsas 2 km. Kierroksella käydään 15 urheilijan ja urheiluvaikuttajan haudalla. Oppaana on Lauri Palmunen. Ilm. 15.8. mennessä pekka.jarvio@ts.fi. Kokoontuminen vanhan hautausmaan parkkipaikalla Uudenmaaantien varrella klo 17.15.


   
Turun Urheilutoimittajien Kerho
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat