Jäsentiedote 4/19
19.9.2019 11:18 Uutiset / Turun Urheilutoimittajien Kerho

 

 

 

                                                                                       KUTSU/JÄSENTIEDOTE 4/19

 

                                                                                       19.9.2019

 

MENNYTTÄ JA TULEVAA

 

Toukokuussa joukko TuUK:n jäseniä oli Mynämäen Vesan vieraana, kun joukkue aloitti historiansa ensimmäisen naisten Superpesiskautensa. Isäntien vieraanvaraisuus oli korkealuokkaista. Elokuussa toteutettu hautausmaakierros turkulaisten urheilijoiden ja urheiluvaikuttajien haudoilla oli erinomainen. Mukana oli 19 henkilöä, jotka saivat nauttia oppaana toimineen Lauri Palmusen hyvin valmistellusta kierroksesta.

                                          

KOULUTUSTILAISUUS        Kerhon koulutustilaisuus on maanantaina 21. lokakuuta Turun Upseerikerholla, Kaivokatu 12, 20520 Turku. Tilaisuus alkaa ruokailulla klo 17 ja jatkuu klo 18 kolmella aiheella. Susanna Tapani kertoo, miten voi yhdistää eri lajien harrastamisen huipputasolla, vuoden 2018 Varsinais-Suomen urheiluvaikuttajaksi valittu Tero Tupala selvittää, miten Alastaron moottoriradasta on rakennettu Suomen johtava ja myös taloudellisesti kannattava moottoriurheilukeskus. Illan päättää Ilkka Kanerva, joka kertoo yleisurheiluun liittyvistä asioista. Osallistumismaksu 10 € sisältää ruokailun, ruokajuoman ja kahvit. SITOVAT ILMOITTAUTUMISET keskiviikkoon 16. lokakuuta mennessä sähköpostiini. Kerro samalla mahdolliset ruokarajoitteet. Maksu on maksettava TuUK:n tilille FI68 5711 2750 8431 33 perjantaihin 18.10.2019 mennessä merkinnällä "Koulutustilaisuus".

 

VILPAS – KARHU                Paljon toivottu koripallomatka toteutetaan keskiviikkona 16.10., jolloin Salohallissa Vilpas kohtaa kaksi peräkkäistä mestaruutta voittaneen Karhu Basketin. Sitovat ilmoittautumiset minulle maanantaihin 14.10. mennessä. Bussi lähtee Kupittaan jalkapallostadionin parkkipaikalta klo 16.30 ja paluu heti pelin jälkeen. Matkan omavastuu on 10 €, joka on maksettava 14.10. mennessä kerhon tilille (ks. ylempänä) merkinnällä "Koripallo"

 

TUTON JÄÄKIEKKO            Keskiviikkona 13.11. pelataan Tuto – KooVee, joka on Tuton 90-vuotisjuhlaottelu. Toimitusjohtaja Roope Paltta ja päävalmentaja Antti Virtanen kertovat noin tunti ennen pelin alkua seuran tuoreet kuulumiset. TuUK:n jäsenille on varattu pöytäpaikat päätykatsomosta, ja meille tarjotaan grilliruokaa ja pari juomaa. Sisäänpääsy pressikortilla, tapaaminen lehdistöovella klo 17.30. Ilm. minulle viimeistään maanantaina 11.11.

                                           

SYYSKOKOUS                    Turun Urheilutoimittajien Kerhon sääntömääräinen syyskokous on perjantaina 6.12.2019 kello 12. Paikkana on Turun Urheiluliiton Kerho, Linnankatu 36, sisäänkäynti Läntisen Rantakadun puolelta. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Asiat, jotka yhdistyksen jäsen haluaa käsiteltäväksi syyskokouksessa, on esitettävä kirjallisesti hallitukselle lokakuun 15. päivään mennessä.

                                          

                                          TURUN URHEILUTOIMITTAJIEN KERHO RY.

 

 

                                           Pekka Järviö

                                           sihteeri

050 3074 193

pekka.jarvio@ts.fi


   
Turun Urheilutoimittajien Kerho
«  Maaliskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat