Teemu Pukki palkittiin vuoden 2008 kymenlaaksolaisesta urheiluteosta
14.2.2009 8:49 Uutiset / Kymenlaakson Urheilutoimittajat

Kotkalainen jalkapalloilija Teemu Pukki on palkittu vuoden 2008 kymenlaaksolaisesta urheiluteosta.
Palkinnon myöntäjän, Kymenlaakson Urheilutoimittajien yhdistyksen ensisijaisena perusteluna on Pukin tammikuussa 2008 solmima 3,5-vuotinen ammattilaissopimus espanjalaisseura FC Sevillan kanssa.

18-vuotias Pukki on lisäksi vakiinnuttanut paikkansa FC Sevillan kakkosjoukkue Sevilla Athleticossa, jonka riveissä hän on tehnyt kolme maalia. Yksi maaleista on edelleen Espanjan ykkösdivisioonassa niin sanottu kauden maali. Pukki pääsi myös yhden kerran vuoden 2008 aikana FC Sevillan ykkösjoukkueen kokoonpanoon Espanjan La Ligassa.

KUT antaa lisäksi kunniamaininnat sekä naisten koripallomestaruuden toistamiseen peräkkäin viime keväänä voittaneelle kotkalaiselle Peli-Karhuille että kouvolalaiselle Kouvojen mieskoripallojoukkueelle, joka saavutti SM-hopeaa.

Yhdistys antaa erikoiskunniamaininnan ampuja Juha Hirvelle, joka päätti huikean, muun muassa kuudet olympialaiset sisältäneen urheilu-uransa viime kesän Pekingin olympialaisiin, joissa hän sijoittui parhaimmillaan pienoiskiväärin makuupaikan 60 laukauksen loppukilpailussa seitsemänneksi.

 

Kuva: Jouko Lehtoranta


   
Kymenlaakson Urheilutoimittajat
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat