Lapin urheilutoimittajilla vilkas syksy
17.10.2015 21:38 Uutiset / Lapin Urheilutoimittajakerho

Lapin Urheilutoimittajakerhon perinteinen syyspäivä järjestettiin lauantaina 17. lokakuuta. Päivän aikan kuultiin ajankohtaisia asioita Rovaniemen Kiekon Mestis-taipaleesta sekä WoVo Rovaniemen naislentopallotoiminnasta.

Rovaniemen Kiekko pelaa nyt historiansa toista Mestis-kautta. Päävalmentaja Petteri Hirvonen sekä toimitusjohtaja Jorma Hartikainen uskovat laadukkaan harjoittelun ja maltillisen budjetin tuovan toiminnalle pitkäjänteisyyttä.

- Talous edellä mennään. Meillä ei ole ulkopuolisia pelaajien palkkojen maksajia, kuten Liigan farmiseuroilla, kertoo toimitusjohtaja Jorma Hartikainen.

Myös harjoitteluun on kiinnitetty erityistä huomiota. Joukkue onkin valmentaja Petteri Hirvosen mukaan kovassa kunnossa.

- Matkustamme enemmän kuin mikään muu joukkue, joten palautumiselle jää vähemmän aikaa. Siksi meillä on luistin liikuttava, Hirvonen tiivistää.

WoVo Rovaniemi on noussut muutamassa vuodessa naislentopallomme kärkikaartiin. Joukkue pelaa joulukuussa historiansa ensimmäsiet europelit. Yhtheistyö urheiluakatemia kanssa on toiminnan kivijalka.

- Tarjoamme pelaajille huippuolosuhteet harjoitteluun. Emme pyrikään kilpailemaan pelaajapalkkioilla, kertoo WoVon manageri Pasi Rautio (kuvassa).

- Fyysinen harjoittelu ja kokonaisvaltainen urheilijaksi kasvaminen ovat valmennuksen keskiössä, toteaa naisten edustusjoukkueen päävalmentaja Teemi Mäkikyrö.

Lokakuu on vilkasta aikaa Lapin urheilutoimittajille. Samaan aikaan pelataan mm. Veikkausliigan, Ykkösen ja Kakkosen  jalkapalloa, Mestis-kiekkoa, Mestaruusliihgan lentopalloa kahden joukkueen voimin sekä myös muita sisäpalloilulajeja.


   
Lapin Urheilutoimittajakerho
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat