Keväällä ja kesällä tapahtuu
15.5.2017 11:00 Uutiset / Lapin Urheilutoimittajakerho

Lapin Urheilutoimittajakerhon kevätpäivä pidetään RoPSin VIP-tiloissa lauantaina 27. toukokuuta.

Kesä lähestyy, vaikka viime päivät ovat olleet tavanomaista viileämpiä. Seuraava kerhotapahtuma on lauantaina 27.5.2017 kello 10-14 Rovaniemen Keskuskentällä Rovaniemen Palloseuran VIP-tilassa.

Aamupäivän aiheena kello 10-11.45 on jalkapallon Veikkausliigassa pelaavan RoPSin kausi 2017, paikalla ovat päävalmentaja Juha Malinen sekä edustusjoukkueen pelaajia. Lounasruokailu on VIP-tilassa kello 11.45. Iltapäivän aiheena kello 12.15-14 on Rovaniemen liikuntapoliittinen ohjelma lähivuosille, alustajana on Rovaniemen kaupungin liikuntapalveluiden esimies Tapio Pahtaja. Alustuksen jälkeen on keskustelua aiheesta.

Koulutustilaisuudessa mukana olevat kerhon jäsenet pääsevät seuraamaan ilmaiseksi kello 17 alkavaa Veikkausliigaottelua, missä RoPS kohtaa Kuopion Palloseuran. Ilmoittautumiset viimeistään keskiviikkona 24.5. osoitteeseen: timo.tormanen@rovaniemi.fi.

Kalenteriin voi merkitä myös kesäkuun kerhotapahtuman, Veikkausliigan Lapin derbyn Palloseura Kemi Kings-Rovaniemen Palloseura. Ottelu pelataan Kemissä torstaina 29.6.2017. Ennen ottelua kokoonnutaan entisen Pohjolan Sanomien talon edustustiloihin, mikä on varattu kello 16.30 eteenpäin. Kemin kerhotapahtumasta lähetetään vielä tiedote kesäkuun puolella. Ilmoittautumiset 22.6. mennessä osoitteeseen: jaarli.pirkkio@lapinkansa.fi   
Lapin Urheilutoimittajakerho
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat