Lapin Urheilutoimittajakerhon syyspäivä peruttu - Pikkujoulut 8.12.
16.10.2017 14:30 Uutiset / Lapin Urheilutoimittajakerho

Lapin Urheilutoimittajakerhon syyspäivä perjantaina 17.11.2017 Torniossa ja Haaparannalla on peruttu osanottajapulan vuoksi.

Kerhon pikkujoulut pidetään perjantaina 8.12.2017 alkaen klo 17.30 Lappi Areenalla, Rovaniemellä. Pikkujoulusta tiedotetaan vielä myöhemmin, mutta ilmoittautua voi jo nyt sähköpostilla jaarli.pirkkio@lapinkansa.fi tai timo.tormanen@rovaniemi.fi.

RoKin valmentaja Petri Karjalainen alustaa Espoo United -ottelun klo 18 RoKi Clubilla. Toimitusjohtaja Pekka Kankaanranta kertoo seuran kuulumiset erätauolla. Kerho tarjoaa jäsenilleen ruoan.

Vuoden lappilaisurheilija -äänestys pidetään marras-joulukuussa. Palkinnot jaetaan Lapin Urheilugaalan yhteydessä 13.1.2018 Hotelli Santa Clausissa, Rovaniemellä. Kerhon jäsenillä on mahdollisuus osallistua gaalaan, joka on omakustanteinen. Illalliskortin hinta on 45 euroa. Lisätietoja: https://www.lapinliikunta.com/lapin-urheilugaala/.

Viime aikoina järjestetyissä kerhotilaisuuksissa on syystä tai toisesta ollut vähän osanottajia. Toivotaan, että loppuvuoden tapahtumiin ilmoittaudutaan aktiivisesti. Jäsenet voivat myös tehdä esityksiä kerhon hallitukselle tilaisuuksien aiheista.   
Lapin Urheilutoimittajakerho
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat