Lapin Urheilutoimittajakerhon pikkujoulu
14.11.2018 21:57 Uutiset / Lapin Urheilutoimittajakerho

Pikkujoulu pidetään lauantaina 1.12.2018 alkaen kello 15.30 Lapin Urheiluopistolla

Vuosi on kulunut nopeasti ja lähestytään jo joulua ja vuoden loppua. Tänä vuonna järjestetään vielä kerhon pikkujoulu sekä perinteinen Vuoden lappilaisurheilija -äänestys.

Pikkujoulu pidetään lauantaina 1.12.2018 Santasport Lapin Urheiluopistolla, Rovaniemellä kello 15.30 alkaen. Kokoontuminen tuolloin sisällä alapihan vastaanoton edessä. Pikkujoulun aluksi rovaniemeläiset lentopalloseurat Woman Volley ja Napapiirin Palloketut kertovat toiminnastaan ja suunnitelmistaan. Kello 17 menemme seuraamaan lentopallon naisten Mestaruusliigan ottelua WoVo Rovaniemi-Nurmon Jymy. Ottelun jälkeen pikkujoulut jatkuvat Vauhti-kabinetissa jouluisen ruokailun, saunan ja perinteisen "konjakkivisan" parissa. Myös Santasport Finland Oy:n toimitusjohtaja Juha Seppälä käy kertomassa meille yhtiön ajankohtaisista asioista.

Lämpimästi tervetuloa pikkujouluun, sitovat ilmoittautumiset perjantaihin 23.11. mennessä sähköpostitse: jaarli.pirkkio@lapinkansa.fi.

Vuoden lappilaisurheilija -äänestys pidetään joulukuussa. Äänestyksestä tulee tiedote myöhemmin.

Palkinnot jaetaan Lapin Urheilugaalan yhteydessä 12.1.2019 Sauvosalissa, Kemissä. Kerhon jäsenillä on mahdollisuus osallistua gaalaan, joka on omakustanteinen. Illalliskortin hinta on 65 euroa. Lisätietoja: https://www.lapinliikunta.com/seura/lapin-urheilugaala/.

Käynnissä on myös sanomalehti Lapin Kansan yleisöäänestys vuoden sykähdyttävimmästä urheilutapahtumasta, jota voi äänestää osoitteessa:

https://www.lapinkansa.fi/lappi/lapin-kansa-etsii-jalleen-vuoden-sykahdyttavinta-urheilutapahtumaa-aanesta-2816644/   
Lapin Urheilutoimittajakerho
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat