Suosi kannatusjäseniämme
11.11.2013 9:39 Uutiset / Oulun Seudun Urheilutoimittajat  

Toimintaamme tukee muutama kannatusjäsen, joista useimmat ovat olleet mukana jo useita vuosia.

Alla he ovat lueteltuina vapaavalintaisessa järjestyksessä, ja mukana on linkki heidän kotisivuilleen, joilta löytyy tarkempaa tietoa.

 SUOSIKAA HEITÄ: hyöty on molemminpuolinen!

 1)     Oulun Laatumikro

”Oulun Laatumikro on vuonna 1995/2003 Suomen Ouluun perustettu tietotekniikka-alan yritys. Päätoimialamme on tietotekniikkalaitteiden, verkkojen, tietoliikennetuotteiden ja sovellusohjelmien myynti, asennus ja huolto. Palveluksessasi on joukko huippuosaajia tietotekniikka-alan eri osa-alueilta.”

http://www.laatumikro.fi/

 2)     Hotelli Scandic

” Pohjoismaiseen tyyliin sisustettu Scandic Oulu -hotelli sijaitsee aivan Oulun keskustassa.”

·        Mikäli tarvitsette laadukasta majoitusta, kokoustiloja, ruokaa ja/tai muita palveluita itsellenne tai vieraillenne, kannattaa mennä jäsenkortin kanssa kysymään Scandicista!

 http://www.scandichotels.fi/Hotels/Countries/Suomi/Oulu/Hotels/Scandic-Oulu/?cmpid=ppc&mckv=s6KOkSrO6_dc|pcrid|26662328340|kword|%2Bscandic%20%2Bhotelli%20%2Boulu|match|b|plid|&gclid=CNOQ2qX-2boCFXR6cAodhwcAqg#.Un9cvXY8IdU

3)     HealthEx

” HealthEx on suomalainen innovatiivisten terveysliikuntapalveluiden tuottaja. HealthEx-terveysliikunta perustuu tutkitusti tehokkaaseen 30 minuutin ennaltaehkäisevään terveysliikuntatuokioon, joka pitää sisällään myös lämmittelyn ja venyttelyn.”
·        HealthEx on uudentyyppinen terveysliikuntapiste, jolla on omat toimipaikat Oulun keskustassa sekä naisille että molemmille sukupuolille.
·        Puolen tunnin kerta-annoksella kiireisempikin käyttäjä ehtii trimmata kroppansa kuntoon.
·        Yrityksen tarjous OSUT:n jäsenille on normihintoihin verrattuna meille todella edullinen.

 

Sopikaa oma henkilökohtainen veloitukseton kuntokartoitus. Se ei velvoita teitä mihinkään, mutta pääsette lähemmin tutustumaan paikkaan ja palveluihin. Jatkopäätökset voitte tehdä tutustumiskäynnin jälkeen.

http://www.healthex.fi/ 

 

4)     Pohjolan Hevosystävät
"105-vuotiaalla Äimäraution Ravikeskuksella on pitkät perinteet, joita kunnioitetaan kehittämällä puitteita tarjoamaan vauhdikkaita elämyksiä hevosille ja niiden taustavoimille, toton pelaajille, katsojille ja yhteistyökumppaneillemme.
 ·        Raveissa viihtyy koko perhe.
·        OSUT on tutustunut toimintaan useita kertoja, ja viime keväänäkin olimme tosi lähellä voittaa vedonlyönnissä merkittäviä summia.
 

http://www.oulunravit.fi/index.php

 5)     OSUT on neuvotellut Kärppäklubille lounaaseen jäsenhinnan!

Klubilla on tunnetusti erinomainen ja monipuolinen ruoka. Paikka on erittäin suosittu, ja voitte ruokailla turvallisesti mm. kärppäkiekkoilijoiden ja poliisien seurassa. Lounashinta on 10,50 euroa, josta kassalla OSUT:n jäsenkorttia näyttämällä saa euron alennuksen.

http://www.oulunkarpat.fi/fi/liput-ja-palvelut/lounas.html

 


   
Oulun Seudun Urheilutoimittajat
«  Marraskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat