Kärpät kertoi kuulumisensa OSUTille
13.9.2018 11:11 Uutiset / Oulun Seudun Urheilutoimittajat

Kärppien ja Oulun Seudun Urheilutoimittajien perinteinen kaudenavaustilaisuus keräsi Raksilan jäähallille lähes 30 henkeä.

Kärppien kauden avausinfo OSUTin jäsenille järjestettiin tällä kertaa ravintola Roudassa 11. syyskuuta 2018.


Tommi Virkkunen aloittaa toisen kautensa Kärppien toimitusjohtajana. Virkkunen kertoi ylpeänä hallin uudesta LED-valaistuksesta ja LED-mainoksista. Jään alle sijoitetut ledimainokset ovat herättäneet kiinnostusta muun muassa Los Angeles Kingsin organisaatiossa.


Urheilutoimenjohtaja Harri Ahoa myhäilyttää. Kärkipelaajien lähdöstä huolimatta Kärpät on saanut kasattua joukkueen, jota kehtaa esitellä. Harjoituspeleissä ja CHL-peleissä Kärpät on ollut suorastaan vakuuttava.


Mikko Manner luotsasi Kärpät mestariksi heti ensimmäisellä päävalmentajakaudellaan. Nyt edessä ovat uudet haasteet. Mannerin mukaan Kärppien työntekijät ovat kiitollisia siitä, että he saavat tehdä työkseen rakastamaansa harrastustaan. Manner muistutti, ettei ole itsestäänselvyys, että media seuraa jääkiekkoa niin tiiviisti kuin nykyään tapahtuu, ja se pitää myös Kärppien ymmärtää.


Puolustaja Atte Ohtamaa palaa Kärppiin KHL-vuosiensa jälkeen. Sisääntulo joukkueeseen on ollut näyttävä, hän perii kapteeniuden itseltään Lasse Kukkoselta.


Lauri Mikkola (toinen vas.) ja Toni Sihvonen (oik.) kuuluvat Kärppien valmennustiimiin tälläkin kaudella.


Kuvat: Matti Tieksola
Teksti: Matti Ahola


   
Oulun Seudun Urheilutoimittajat
«  Marraskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat