Raatin valokuvanäyttely on vuoden 2018 urheiluteko
13.5.2019 12:05 Uutiset / Oulun Seudun Urheilutoimittajat

Oulun Seudun Urheilutoimittajat on valinnut vuoden 2018 urheiluteoksi Oulun Raattiin kootun valokuvanäyttelyn oululaisesta urheiluhistoriasta.

Oulun urheiluhistoria on upeasti koottu yhteen laajassa valokuvanäyttelyssä, joka käsittää viitisenkymmentä mustavalko- ja värikuvaa.

Tasokkaissa kuvissa ja ansiokkaissa taustateksteissä välittyy oululaisen urheilun monipuolisuus vuosikymmenten aikana eri lajien kautta.

Näyttely on helposti yleisön tavoitettavissa ja siinä riittää katsottavaa kaikille urheilun ystäville sekä Oulun historiasta kiinnostuneille.

Vuoden urheiluteko -palkinto jaettiin AC Oulun kauden ensimmäisessä kotiottelussa Raatissa lauantaina 11.5.2019. Palkinnoksi luovutettiin kunniakirja ja taitelija Sanna Koiviston tekemä uniikki taideteos.

Palkinnon luovuttivat OSUTin Lyly Rajala (kuvassa vas.) ja Kari Linna (2. vas.), ja sen vastaanottivat museo- ja tiedekeskus Luupin kulttuuriperintötyön johtaja Pasi Kovalainen, Raatin liikuntakeskuksen isännöitsijä Jari Leviäkangas, Oulun kaupungin liikuntalaitospäällikkö Matti Rautio ja AC Oulun toimitusjohtaja Juho Meriläinen.

Kuva: Matti Tieksola


   
Oulun Seudun Urheilutoimittajat
«  Marraskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat