Rankat Ankat esitteli toimintaansa
19.11.2019 12:04 Uutiset / Oulun Seudun Urheilutoimittajat

OSUTin marraskuun koulutustilaisuudessa keskityttiin salibandyyn. OSUTin puheenjohtaja Kari Linna (vas.) piti alkupuheen, jonka jälkeen ääneen pääsivät Rankkojen Ankkojen naisten päävalmentaja Arttu Arffman (kesk.) ja seuran puuhamies Jani Laukko.

Salibandyseura Rankat Ankat on oululainen seura, jonka naisten edustusjoukkue pelaa pääsarjatasolla. OSUT oli kutsuttu vieraaksi Kastellin monitoimitalolla pelattavaan otteluun, jossa kotijoukkut SSRA kohtasi kahden edelliskauden mestarin, Nurmijärveltä tulevan SB-Pron.

SB-Pro hallitsi peliä, ja siirtyi toisessa erässä jo 2–5-johtoon, mutta Rankat Ankat aloitti tuloksekkaan loppukirin ja pakotti nimekkäät vieraansa jatkoajalle. Lisäminuuteilla SB-Pro nappasi kuitenkin voiton Ankkojen nokkien edestä.

Ennen peliä SSRA:n päävalmentaja Arttu Arffman kertoi OSUTille joukkueen kuulumisista.


Arttu Arffman

Kyseessä oli koulutustilaisuus, joten Rankkojen Ankkojen lisäksi huomioita sai myös salibandyliitto ja varsinkin sen toiminta Pohjois-Suomessa. Aluevastaava Olli Junttila kertoi muun muassa siitä, miten pitkien etäisyyksien Pohjois-Suomessa sarjatoimintaa kannattaa järjestää turnausmuotoisena yksittäisten ottelujen sijaan.


Olli Junttila

Teksti: Matti Ahola
Kuvat: Matti Tieksola


   
Oulun Seudun Urheilutoimittajat
«  Marraskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat