Kärppien kausi täynnä kysymyksiä
24.9.2020 15:53 Uutiset / Oulun Seudun Urheilutoimittajat

Kärppien ja Oulun Seudun Urheilutoimittajien perinteinen kaudenavaustapahtuma järjestettiin Oulun jäähallilla 22. syyskuuta. Tilaisuuden avasi OSUTin puheenjohtaja Kari Linna (kuvassa vas.). Ääneen pääsivät myös Kärppien yhteyspäällikkö Ilkka Mikkola (kesk.) ja urheilutoimenjohtaja Harri Aho.

Kaikesta näki, että koronapandemia on heittänyt synkän varjon alkavan liigakauden ylle. Kärpillä on jälleen kasassa urheilullisesti tasokas joukkue, mutta kauden läpivieminen on tällä hetkellä täysin arvailujen varassa.

Kärpät saa ottaa aluksi halliin 3500 katsojaa, mutta toimitusjohtaja Tommi Virkkunen tunnusti, että yleisön houkutteleminen halliin on nykyoloissa vaikeaa. Tilaisuuden jälkeen järjestetty viimeinen harjoituspeli Kärpät-KalPa antoi tästä hyvän esimerkin. Paikalle saapui reilusti alle 1000 katsojaa, mikä on Kärppien mittapuulla surullinen lukema.

Alkavalla kaudella ei järjestetä pelin jälkeisiä mediatilaisuuksia entiseen tapaan. Valmentajien haastattelun näkee C Moren sivustolta, ja pelaajia voi haastatella puhelimen välityksellä. Median pitää akkreditoitua jokaiseen peliin erikseen.


Kärppien vastuuvalmentaja Mikko Manner saapui tilaisuuteen maskin kera, mutta puheensa ajaksi hän otti sen pois kasvoiltaan.

Teksti: Matti Ahola
Kuvat: Matti Tieksola   
Oulun Seudun Urheilutoimittajat
«  Marraskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat