Toimittajien Uudenkaupungin reissu
30.3.2009 18:31 Uutiset / Rauman Urheilutoimittajat

28032009(013).jpg (600 x 450)

Rauman urheilutoimittajien ryhmä Uudessakaupungissa

Rauman urheilutoimittajien ryhmä vietti lauantaina 28.3. päivän Uudessakaupungissa (raumalaisittain Ämpärporissa).

Iltapäivä alkoi VahterusRingillä curlingin merkeissä. Laji todella vaatii pelisilmää ja taktista oivallusta. Kerhomme ukilaisvahvistus Juha Laine on perehtynyt lajin saloihin ja antoi meille muille hyvän sääntökertauksen. Muutaman koeheiton jälkeen pelasimme muutaman pään mittaisen matsin. Voittajiksi ylsivät joukkue, jossa pelasivat Leena Lepistö, Pekka Liukkonen ja Miikka Kivimäki. Allekirjoittaneen kanssa pelanneessa joukkueessa olivat Asko Tanhuanpää ja Juha Laine hävisimme 5-2.

Seuraava kohde oli Vakka-Suomen panimo, jossa yrittäjäpariskunta kertoi yrityksensä lyhyen historian ja tuotteistaan.

Sitten olikin jo aika kiirehtiä Pohitullin hornankattilaan seuraamaan Korisliigan matsia Korihait - Lahden NMKY. Peli oli loistavaa mainosta korikselle. Nyt voidaan hyvällä syyllä sanoa, että peli aaltoili puolelta toiselle.
Ensimmäinen neljännes oli selvästi Lahden, mutta kaksi seuraavaa vastaavasti ukilaisten. Neljännellä neljänneksellä Lahti oli jo mennä menojaan, mutta Korihait taisteli loppuun asti. Loppuhetket olivat melko kuumat ensin Lahti rikkoi hyökkäyspäässä ja kun joukkuevirheet olivat täynnä, niin marssittiin Korihaiden hyökkäyspäähän heittämään vapareita. Josh Gonner heitti ekan koriin ja toisen tahallaan ohi. Tuon tilanteen jälkeen Gonner nappasi itse levypallon ja taisteli laidalla kaatuen...tilanteesta tuomittiin Gonnerille kolme vaparia ja mies heitti kaksi sisään ja viimeisen taas taktisesti ohi. Viimeinen sekunti taisteltiin eikä Lahti saanut mahdollisuutta enää kaukoheitto yritykseen. Näin peli päättyi Korihaiden 94-92 voittoon.
Ottelun parhaana palkittiin "vaparispesialisti" Josh Gonner.

Kiitos hienosta päivästä kuuluu Juha Laineelle ja Asko Tanhuanpäälle, jotka tuon olivat järjestäneet.


   
Rauman Urheilutoimittajat
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat