Poriin sähläämään 22.5.
7.4.2009 12:41 Uutiset / Rauman Urheilutoimittajat
TERVEHDYS!

 

 

OLEMME SAANEET POSTIA PORISTA:

 

 

 

Porin urheilutoimittajat kohtaavat Rauman urheilutoimittajat perinteisen salibandyottelun merkeissä Porissa 22. toukokuuta klo 18.00.

Pelipaikkana toimii Porin urheilutalon salibandyperinteitä pursuava parkettikenttä (Kuninkaanhaanaukio 3).

http://kartta.pori.fi/web/Default.aspx?Theme=Opaskartta&West=42720.9&South=18874.3&East=43621.0&North=19674.4&Height=400&Width=450&Command=DisplayLink&Language=fi&Info=19260.3,43266.9,Urheilutalo&Page

Pyydämme raumalaisia saapumaan paikalle hyvissä ajoin (17.30 on hyvä), jotta peli voidaan aloittaa heti kuudelta, jolloin vuoromme alkaa. Lämmittely kannattaa siis tehdä etukäteen esim. urheilutalon juoksuradalla.

Pelin jälkeen (vuoro on reilu tunnin mittainen) siirrymme saunan ja keravalaisen Karhun pariin Harri Laihon järkkämään saunapaikkaan. Satakunnan Kansan saunatilat ovat ilmeisesti tällä hetkellä vahvin vaihtoehto.

Ilmoittelen sinulle, kun tiedämme tarkemmin loppuillan ohjelman. Kun tiedätte suurpiirteisen osallistujamäärän, ilmoitathan sen minulle.

Terveisin,

Jaakko Levola

 

 

Jaakko.Levola@tse.fi

 

 

 

NÄIN…

 

 

KUKA OTTAISI VASTUULLEEN ISKUKYKYISEN JOUKKUEEN KOKOAMISEN JA PELIKIRJAN LAATIMISEN? JA KUKA TOIMISI LINKKINÄ LEVOLAAN PÄIN JA ILMOITTELISI OSALLISTUMÄÄRÄT YMS.?

 

 

MEIKÄLÄINEN KUN ON KO. AJANKOHTANA YHDESSÄ RIPA LEINON KANSSA VIETTÄMÄSSÄ RADIO RAMONAN KIEKKOTIIMIN KAUDEN PÄÄTTÄJÄISIÄ KERA KOMMENTAATTORIEN JA STUDIOHAHMOJEN.

 

 

JA REHELLISYYDEN NIMISSÄ ON TODETTAVA, ETTÄ PELILLISESTI EI MENETYS TULE OLEMAAN JOUKKUEELLE KOVIN SUURI, VAIKKA ALLEKIRJOITTANUT POIS ROSTERISTA JÄÄKIN…  =)

 

 

KUN PÄÄNUPPILUKU TÄSMENTYY, JEESAAMME KYLLÄ MAHDOLLISSA KULJETUSJÄRJESTELYISSÄ.

 

 

NYT OLISI JOHTAJUUTTA SIIS TARJOLLA!

 

 

AA/SIHT

 

RUT

 


   
Rauman Urheilutoimittajat
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat