Urheilutoimittajien liiton talvipäivät
9.11.2011 19:39 Uutiset / Pohjanmaan Urheilutoimittajat

 

Talvipäivillä tarjolla gaalaa ja kansainvälistä jalkapalloa

Urheilutoimittajain Liiton Talvipäivät järjestetään Seinäjoella 10.-11. helmikuuta 2012 yhteistyössä jalkapallon Ykköseen nousseen Seinäjoen Jalkapallokerhon kanssa. Pohjanmaan Urheilutoimittajat on rakentanut Talvipäiville mielenkiintoisen paketin, jossa on mukana runsaasti kansainvälistä jalkapalloilua.

Talvipäivät linkittyy tiiviisti Seinäjoen Wallsport Areenalla pelattavaan Komia-turnaukseen, jossa nähdään Ruotsin Allsvenskanin Djurgården ja Örebro, Suomen mestari HJK sekä Viron mestari FC Flora. Mukana on myös Suomen maajoukkueluotsin Mixu Paatelaisen luotsaama lähinnä Suomen ja Pohjoismaitten sarjojen pelaajista koostettu Suomi Eleven -ryhmä. Lisäksi kentällä taitojaan näyttävät isäntäjoukkue SJK ja Veikkausliigan JJK.

teemupukki.jpg (600 x 400)

Viime talven Komia-turnauksessa maaleja teki mm. HJK:n Teemu Pukki. Kuva: Kari Löfhjelm

Talvipäivien ohjelma on tehty niin, että mielenkiintoisten luentojen ohella on mahdollisuus seurata Komia-turnauksen otteluita. Komia-turnaus pelataan 8.-12. helmikuuta ja joka päivä ohjelmassa on kaksi ottelua.

Perjantaina 10. helmikuuta Talvipäivien ohjelmassa on SJK:n puheenjohtajana Raimo Sarajärven alustus seinäjokelaisen jalkapallobuumin taustoista ja tulevaisuuden visioista. SJK:n nousupelit vetivät menneenä syksynä lehtereille yli 2500 katsojaa. Muutenkin seuran ammattimainen toimintatapa ja huippuluokan harjoitusolossuhteet ovat herättäneet mielenkiintoa. Sarajärven selonteon jälkeen on mahdollisuus seurata Komia-turnauksen ottelu ja ilta huipentuu Seinäjoen kaupungin vastaanottoon.

Lauantaina 11. helmikuuta on vuorossa kiinnostava katsaus Suomi-futiksen nykytilaan, kun maajoukkueluotsi Mixu Paatelainen, HJK:n Antti Muurinen ja Örebron Sixten Boström esittävät näkemyksiään lehdistölle. Keskustelutilaisuuden jälkeen on jälleen otteluiden vuoro.

Talvipäivät osuu tällä kertaa yksiin myös Pohjanmaan Urheilutoimittajien yhdessä Pohjanmaan Liikunta- ja Urheilu ry:n kanssa järjestämän Pohjanmaan urheilugaalan kanssa. Kyseessä on vuonna vuonna 2010 aloitettu uusi perinne, jossa palkitaan vuosittain muutamassa tarkkaan harkitussa kategoriassa pohjalaisen urheilun saralla kunnostautuneita toimijoita.

Gaala järjestetään lauantaina 11. helmikuuta Seinäjoen Rytmikorjaamolla. Rennon, mutta juhlallisen gaalan ohjelmaan kuuluu palkitsemisten lisäksi maittavaa ruokaa ja menevää musiikkia. Talvipäiville tulevilla on näin mainio tilaisuus halutessaan osallistua myös Pohjanmaan urheilugaalaan.

Osallistujille järjestetään kuljetukset hotellilta tapahtumapaikoille ja takaisin. Tarjolla on myös lounas perjantaina ja lauantaina.

Ilmoittautuminen Talvipäiville 9.1.2012 mennessä sähköpostitse: antti.vainio@ilkka.fi

Majoitusvaraukset (yhden hengen huone 76 euroa/yö)
Hotelli Lakeus
Puh. 010 764 8000
lakeus.seinajoki@sok.fi

Illalliskortin (35 euroa) Pohjanmaan urheilugaalaan voi varata Pohjanmaan Liikunta- ja Urheilun toimistolta 20.1. mennessä, puh. (06) 420 3000.

Talvipäivien alustava ohjelma:

Pe 10.2.

klo 12: saapuminen hotelli Lakeuteen (Torikatu 2)
klo 13.30: lounas, Wallsport Areena (Alaseinäjoenkatu 9B)
klo 15: Seinäjokelainen jalkapallobuumi (Raimo Sarajärvi), Wallsport Areena
klo 17: Komia-turnauksen ottelu, Wallsport Areena
klo 20-22: Seinäjoen kaupungin vastaanotto, Törnävän kartano

La 11.2.

klo 12: valmentajapaneeli (Mixu Paatelainen, Sixten Boström, Antti Muurinen), Wallsport Areena
klo 14: lounas, Wallsport Areena
klo 15: Komia-turnauksen ottelu, Wallsport Areena
klo 19.30: Pohjanmaan urheilugaala, Seinäjoen Rytmikorjaamo (Vaasantie 11)

Komia-turnauksen otteluohjelma:

Keskiviikko 8.2.
19.00 HJK – SJK
Torstai 9.2.
15.30 Flora – JJK
17.45 DIF – Suomi XI
20.00 Örebro – HJK
Perjantai 10.2.
17.00 SJK – Örebro
19.15 Suomi XI – Flora
Lauantai 11.2.
14.00 HJK – DIF
16.30 JJK:n liigacup–ottelu (vahvistetaan myöhemmin)
Sunnuntai 12.2.
10.00 Flora – SJK
12.00 Örebro – Suomi XI

Lisätietoa Komia-turnauksesta löytyy osoitteesta www.sjk2007.fi

 

 


   
Pohjanmaan Urheilutoimittajat
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat