Pohjanmaan urheilugaala vakiinnutti paikkansa
19.12.2012 11:22 Uutiset / Pohjanmaan Urheilutoimittajat

Pohjanmaan urheilugaala vakiinnutti paikkansa

Pohjanmaan urheilugaala palkitsee jälleen päättyvän vuoden pohjalaiset menestyjät. Seinäjoen Rytmikorjaamolla on luvassa juhlahumua lauantaina 16. helmikuuta. Tapahtuman järjestäjinä toimivat Pohjanmaan Liikunta- ja Urheilu sekä Pohjanmaan Urheilutoimittajat.
- Alueellinen tapahtuma on hyväksi havaittu ja se on saanut arvostusta, PLU:n vt. aluejohtaja Kirsi Martinmäki painottaa.
Hänen mielestään gaala sopii erinomaisesti urheiluseuroille, jotka voivat kiittää omia toimijoitaan tuomalla heidät tapahtumaan.
- Pyyteetöntä työtä seurakentässä kannattaa arvostaa tätäkin kautta, Martinmäki sanoo.

Neljännen kerran järjestettävässä gaalassa on uutta se, että ovet aukeavat jo klo 19. Näin urheiluväelle jää puoli tuntia aikaa tavata tuttuja ja vaihtaa kuulumisia ennen varsinaisen gaalan alkua.
- Urheilijoiden ja muiden toimijoiden palkitsemiset ja viihdyttävä ohjelma musiikkiesityksineen ovat tälläkin kertaa homman perustana, mutta jotakin uutta on myös luvassa.
Illan mittaan lavalla nähdään mm. moninkertainen valehtelun Suomen mestari Kauno Luoma sekä Seinäjoen Crocodilesin cheerleaderit.Gaala on selvästi vakiinnuttanut paikkaansa pohjalaisen urheiluväen
kohtaamispaikkana.
- Olemme tyytyväisiä siihen, että ihmiset ovat löytäneet tapahtuman ja tulevat paikalle juhlistamaan alueen osaajia.

Tilaisuudessa palkitaan vuoden urheilija, vuoden nuori urheilija (alle 23 vuotta), vuoden seura, vuoden joukkue ja vuoden valmentaja. Lisäksi illan aikana jaetaan palkinto liikunnan ja urheilun eteen tehdystä elämäntyöstä sekä ns. jokeripalkinto vuoden mittaan säväyttäneestä liikunta- tai urheiluteosta, jota ei ole etukäteen rajattu mihinkään kategoriaan. Myös Pohjanmaan Urheilutoimittajien perinteinen vuoden maineteko -palkinto eli helavyöpuukko luovutetaan gaalassa.
- Elämäntyöpalkinto esimerkiksi on aika merkittävä juttu pitkässä seuratyössä, Martinmäki korostaa.
Illalliskortin (45 euroa) Pohjanmaan urheilugaalaan voi varata Pohjanmaan Liikunta- ja Urheilun toimistolta, puh. (06) 420 3000.


   
Pohjanmaan Urheilutoimittajat
«  Huhtikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat