Pohjanmaan Urheilugaala
11.12.2014 9:14 Uutiset / Pohjanmaan Urheilutoimittajat

Gaala kutsuu juhlimaan

Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:n sekä Pohjanmaan Urheilutoimittajat ry:n yhteistyössä järjestämä Pohjanmaan Urheilugaala kutsuu urheiluväen juhlatunnelmiin jo kuudennen kerran peräkkäin. Ensimmäisen kerran vuonna 2010 järjestetty Urheilugaala on vakiinnuttanut paikkansa ja joka kerta tapahtuma on ollut loppuunmyyty.

- Ihmiset kaipaavat seuratyön lomaan yhteisiä juhlanhetkiä. Seurat ovat ottaneet gaalan hienosti käyttöön kiitoksen välineenä seuratyön tekijöille ja tuoneet omaa väkeään mukaan tilaisuuteen, Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:n aluejohtaja Aino-Maija Siren kiittelee seurojen aktiivisuutta.

Tammikuun lopussa 31.1.-15 järjestettävä VI Pohjanmaan Urheilugaala järjestetään viime vuoden tapaan Sorsanpesällä. Neljä ensimmäistä gaalaa järjestettiin Rytmikorjaamolla. Ohjelma uudistuu ja Sorsanpesälle rakennetaan lava, että palkittavat ovat paremmin näkyvillä.

- Lava puretaan palkintojenjaon ja ohjelman jälkeen, niin parketilla pääsee kunnolla pyörähtelemään, Siren jatkaa.

Musiikista vastaa viime vuoden tapaan Helena Taijala orkestereineen. Siren paljastaa ohjelmasta myös sen verran, että lavalla nähdään harmonikkataiteilija Jonna Pirttijoki- Helanen. Palkintokategoriat ovat olleet samat gaalan alusta lähtien. Ansioituneita urheilijoita ja seuratyön tekijöitä palkitaan kahdeksassa eri kategoriassa.

- Kaikki ovat tärkeitä palkintoja, mutta yksi gaalan ehdoton kohokohta on Elämäntyöpalkinnon ojentaminen. Se on aina sykähdyttävä hetki, Siren toteaa.

Elämäntyöpalkinnolla on palkittu tähän mennessä: Ilpo Kaukoranta, Matti Lähdesmäki, Eira Nevanpää, Seppo Yli-Hannuksela ja Erkki Vannesluoma. Vuoden urheilijana on vuosien mittaan palkittu: Jani Haapamäki, Jari-Matti Latvala, Rami Hietaniemi, Pekka Koskela ja Tero Pitkämäki.

Urheilugaalassa on 220 paikkaa.

Varauksia gaalaan otetaan vastaan Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:n toimistolla osoitteessa Huhtalantie 2, puhelin (06) 420 3000.

987672 urheilugaala3.jpg (400 x 600) 

Tero Pitkämäen keihäs lensi vuoden urheilijan titteliin vuosi sitten.

© Urheilutoimittajain Liitto
https://www.facebook.com/urheilutoimittajat https://twitter.com/urheilutoimitus
Sivuston toteutus :