VIII Pohjanmaan urheilugaala 2017
25.3.2017 15:42 Uutiset / Pohjanmaan Urheilutoimittajat

VIII Pohjanmaan Urheilugaala 2017

Vuoden Urheilijan palkinnon sai Latvian Riiassa viime vuonna EM-kultaa 60 kilon sarjassa paininut Petra Olli (22). Vuoden Urheilijan palkinnon hän sai myös viime vuonna

Liikunnan pitkän linjan ammattilainen ja koripallon alueellemme juurruttanut kauhajokelainen Simo Koski-Lammi (69) sai vastaanottaa Elämäntyö-palkinnon Pohjanmaan Urheilugaalan aplodimyrskyssä. Palkinnon luovuttivat ministeri Paula Risikko ja piispa Simo Peura.


Vuoden Jokeri –palkinnon että Pohjanmaan urheilutoimittajien Maineteko-palkinnon pokannut Benedek ”Pentti” Oláh (25) oli saamistaan huomionosoituksistaan silminnähden riemuissaan. Pentin uran tärkeät tukipilarit ovat äiti-Aniko ja isä-Lajos.


Pituushyppääjä Kristian Bäck (Vasa Idrottssällskap) palkittiin Vuoden nuorena urheilijana.


Vuoden Joukkue –palkinnon sai vuoden 2016 miesten pesäpallon Suomen mestari Vimpelin Veto. Seuransa puolesta palkinnon noutivat pelaaja Henri Puputti (oik) ja pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki.


Kurikkalainen Ryskööremmi tuli, lausui vakavana ja ihastutti.


Gaalan alussa nähtiin Suomen 100-vuotishistoriateemaan tehty vaikuttava tanssiesitys ”Veljeys ja rakkaus” Veera Korpisen, Jaakko Saariston ja Johannes Saariston tulkitsemina.

Kuvat: Kirsi Kuusisto   
Pohjanmaan Urheilutoimittajat
«  Huhtikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat